BReakaways

Dutch Outdoors Schaatsen

26 t/m 30 januari 2022 - Vol

Samen trainen naar de Alternatieve Elfstedentocht en daar, op de Weissensee, de sterren van de hemel schaatsen. Niet te onderschatten - maar hóe gaaf is dit.

Coastal ride - mooiste routes

31 maart & 4 april 2022 - coming soon

Een volledig verzorgde break op Mallorca. Een hotel voor ons alleen. Fantastische beklimmingen, kustviews en verborgen baaitjes. Het gaat hier lekker fietsen, eten én genieten.

Dutch Outdoors Huttentocht Hike

Juni 2022 en September 2022

De ultieme hike break in de prachtige Dolomieten. 4 dagen trekken met een groep dames, overnachten in hutten en yoga op de berg. Deze omgeving vergeet je nooit meer!

20 april 2022 en 24 april 2022 - coming soon

Met trots voegen we deze prachtige break toe. 4 dagen trekken door Schotland met een toffe groep dames. Overdag genieten van het landschap en 's avonds afsluiten met een pint. Een echte outdoor breakaway. Slàinte Mhath!

Dutch Outdoors Wijnhike Moezel

op aanvraag

Wandelen met een groep dames in dit prachtige gebied is een cadeautje! Geniet overdag van de adembenemende vergezichten en sluit 's avond aan bij de lekkerste lokale wijnproeverijen. Interesse? Stuur ons een bericht.

Dutch Outdoors buitenzijn outside is free

juli 2022 - coming soon

Wie had ooit gedacht dat je zou gaan trailrunnen in Lapland? Nou wij dus! Een hele bijzondere reis naar dit geweldige gebied, helemaal inclusief. Train met ons mee tijdens de voorbereidende daybreaks. En vergeet de helikopter vlucht niet!

Daybreaks NL

Dutch Outdoors

Woensdag 15 december

We sluiten het jaar met een knaller af: een foute Christmas Ride! Voor iedereen toegankelijk. Een gezellige ochtend op de fiets met als afsluiter een warme choco.

Dutch Outdoors Sportieve Gangmakers

zondag 16 januari 2022

2022 is ons jaar! We starten gelijk met onze goede voornemens en nemen jullie mee op onze Veluwe Hike. Een prachtige wandeling en een heerlijke lunch als aftrapper van 2022!

zaterdag 12 febuari 2022 - coming soon

Om warm te draaien voor het carnavalseizoen trappen we samen met Michelle Zacht af in de Loonse & Drunense duinen. Een MTB ride vol energie en fun!

Dutch Outdoors Wadlopen

zaterdag 12 maart - coming soon

We gaan in bijzondere omstandigheden genieten van het prachtige wad. Behoorlijk pittig, maar dit moet je gedaan hebben als Dutchie. Wadlopen in de winter doen we met wetsuits aan, alles om die overkant te halen!

HIKEN OUTDOORS

zondag 20 maart - coming soon

Langs de Oisterwijkse vennen en de Kampina. Echt even weg in eigen land! Onderweg worden we getrakteerd op fantastische uitzichten en lekker eten & drinken. Gniet van de smalle paadjes en uitgestrekte velden!

Dutch Outdoors Mountainbiken Oostenrijk

zaterdag 23 april 2022 - coming soon

Elke gelegenheid vraagt om een mtb ride! Zo ook kingsday. En je raadt het al: we gaan weer dressed-up. Impress ons en word misschien wel de dutchie van de dag. Samen proosten we na afloop met een drankje.

Dutch Outdoors Betuwe

zondag 24 april 2022 - coming soon

We nemen jullie mee naar onze hometown. De Betuwe! Nu op haar mooist door al het bloesem! We fietsen langs bloeiende boomgaarden en wijndomeinen. Incl. heerlijke lunch en betuwse appeltaart langs de route!

Dutch Outdoors Soesterberg

zomdag 22 mei - coming soon

Voor al onze moeders! Niets leuker dan samen nieuwe herinneringen maken en op oude terugkijken. Deze wandeling staat speciaal in het teken van alle mama's. Geniet van een volledig verzorgde dag! Geef het jezelf of een mama cadeau.

Dutch Outdoors blue van

zaterdag 25 juni 2022 - coming soon

Ga je mee deze helden tocht van 220 km rijden?Wil jij samen bikkelen én de Friese lifestyle Smuk (lett. ‘gezellig en mooi’) ervaren? Fiets dan lekker met ons mee. Alles is voor je geregeld, prachtige volgwagen en buikjes goed gevuld! Samen kunnen wij dit!

Verras met een break kado!