Buiten alternatief voor de kerstborrel – toch samen het jaar afsluiten!

Ook een streep door de kerstborrel moeten zetten? We gaan niet bij de pakken neer zitten. Omdenken naar wat wel kan en wat toch bijdraagt aan een feestelijke afsluiting met elkaar! Check deze voorbeelden met alternatieven voor jullie teammeeting of kerstborrel. Ga voor een puur natuur en originele oplossing.

Buiten kan nog wel!

Wandelen met collegas

Stuur de collega’s een Kerst Hike Box

Met Out in the Box verzorgen we jullie ideale alternatief: snel geregeld, unieke ervaring en gezelligheid met elkaar gegarandeerd. Collega’s krijgen een feestelijk pakket thuisgestuurd, met alle ingrediënten voor een buitenbreak: een geheel verzorgde wandeling door een prachtig natuurgebied, inclusief warme drank en iets lekkers voor onderweg, een finishkado, bijdrage aan de natuur en last but not least: challenges voor onderweg om de beleving nog specialer te maken. Wie maakt de meest Kerstige natuurfoto onderweg?

 

Lopend door Winter Wonder Land

We sturen de boxen naar jullie collega’s op. Met daarbij de invite en datum waarop jullie op pad gaan. Medewerkers lopen in kleine groepjes –die jij of zijzelf zelf kunnen samenstellen- op eigen geplande data en in het natuurgebied naar keuze. Al lopend door een winter wonderland voer je de beste gesprekken! En voor wie wilt, bieden de challenges extra gespreksstof voor onderweg. De Out in the Box navigatie app zorgt intussen dat jullie niet verdwalen.

kampvuur en goede gesprekken

Glühwein & Kampvuur

Op verzoek is ook een speciale start- en finishplek met glühwein en een verwarmend vuurtje mogelijk. Je kan zelfs ook nog een eventueel kerstpakket persoonlijk uitdelen! Of vul de Out in the Box meteen aan met een aantal luxe extra’s, zoals een stalen of bamboe thermosfles met het eigen bedrijfslogo erop, en je hebt een gezellig samenzijn en je kerstpakket als één geheel.

Een no-brainer toch? Vraag nu jouw bedrijfs kerstbuitenbreak aan en ontvang binnen een handomdraai een op maat gemaakt voorstel.

Onze missie met Out in the Box: Ga lekker naar buiten. Juist nu. Buiten heb je daglicht en buitenlucht maakt ons creatiever en blijer! We hebben andere gesprekken wat verbindt. Niet voor niets bepleit Erik Scherder op dit moment sporten onder werktijd. Doe er je voordeel mee en buig die kerstborrel om naar een buitenactiviteit met collega’s.

haak aan