Biken beginners NL

Ervaar het zelf

Wil jij het wielrennen of mountainbiken ook eens ervaren? Of fiets je net en wil je wat meer technieken leren? Samen met Shimano hebben we dit weekend ontwikkeld waarbij je in een ongedwongen setting met de beste materialen en instructeurs de sport zelf kunt ervaren. We fietsen door het prachtige Limburgse land. We verblijven in een trendy hotel in Valkenburg en ‘s avonds eten we in cosy bistro’s.

Datum Beschikbaarheid
mei 2021 nog 9 plekken
juni 2021 nog 11 plekken

Fietsinstructies

Op vrijdag word je ontvangen bij het Shimano Experience Centre met koffie en Limburgse vlaai. Bike&Coffee zijn onlosmakelijk. Je krijgt een fietsinstructie, we oefenen met klikpedalen en de fietsen incl. helmen worden aangemeten. Zaterdag starten we met wielrennen onder begeleiding van een instructeur. We fietsen 2 etappes met gemakkelijke routes en lunchen onderweg. Zoiets als een dag op de skipiste. Zondag beleven we het mountainbiken onder begeleiding van een instructeur.

Accommodatie I trendy hotel

We verblijven een trendy hotel. Lekker op loopafstand van alles. Met een gezellige bar en een goed verzorgd ontbijt. Het zijn 2-persoonskamers met losse bedden.

Eten & drinken I Vlaai in Limburg

Ontbijten doen we op eigen tempo in het hotel en ‘s avonds nemen we je mee naar leuke bistro’s. Onderweg stoppen we bij de leukste Limburgse lunch- en koffietentjes. Waarbij wij Fixed Gear Coffee aan de voet van de Cauberg zeker niet overslaan. Ook zijn er leuke winkeltjes die je na het fietsen nog even kunt bekijken.

Natuur I Het Limburgse Heuvelland

Het voelt een beetje als het buitenland. We zijn in Valkenburg! Tussen de mosgroene heuvels, in het hart van het beschermde natuurgebied Heuvelland, flonkert het mergelstadje. We fietsen door prachtige natuur en heuvels met wijnranken en sfeervolle dorpen.

Groep

Groepssamenstelling: 8-12 sportieve & gezellige dames die de wielsport ook heel graag een keer zelf willen ervaren in een ongedwongen setting en onder begeleiding van goede instructeurs.

Prijs: € 425,--

Inclusief:

Exclusief:

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.