Lieke over de huisstijl van Dutch Outdoors

Het logo 
De D en de O in het icoon vormen 2 schakels die in elkaar gehaakt zijn. Samen sterk, als een team. Het staat voor verbinding en voor kracht. Elkaar helpen, inspireren en relativeren waar nodig. Je bent zo sterk als de zwakste schakel, zeggen ze wel eens. Bij Dutch Outdoors bestaat geen zwakste schakel. Iedereen kan lekker meedoen. Jij bepaalt zelf wat je eruit wilt halen. 
 
De schakels zijn een symbool die op vele sporten van toepassing zijn. Een ketting in de fiets of een klimhaak. Een ketting die onverwoestbaar is en je net zo lang kunt maken als jij zelf wilt. Iedereen kan aanhaken. Dutch Outdoors – een sterke community!
Patroon logo Dutch Outdoors
Kleuren en beelden 
In de huisstijl hebben we gekozen voor aardse, warme natuurtinten. De kleuren zijn vrouwelijk, natuurlijk en krachtig. Verschillende combinatie zijn mogelijk passen bij alle verschillende activiteiten van Dutch Outdoors, het hele jaar door. Deze activiteiten worden natuurlijk ook door de fotografie zichtbaar! Fijne sfeerbeelden van de sporten, mooie locaties en natuurlijk dames. 
Dutch Outdoors Blog Huisstijl
Ontwerp website 
In de website vind je vooral verhalen van ervaringen en komende activiteiten. Het is een website om geïnspireerd te raken en natuurlijk om je gemakkelijk in te schrijven voor het volgende avontuur. De website is gemaakt door Edwin van Webpuccino. 
 
Wij vonden het super leuk om te werken aan deze huisstijl, niet alleen om we zelf ook sportieve dames zijn, ook omdat je aan alles de passie voelt van Janine; zo bevlogen en betrokken om het beste resultaat neer te zetten.

Lieke van Ontwerpburo Juli

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *