Bourgondisch Outdoorweekend

Hiken, biken & wijnen

Dit weekend staat in het teken van actie en wijnen! Outdoor & bourgondisch leven, dé perfecte combi. We verblijven op een geweldig gelegen wijndomein in Zuid-Limburg. Van daaruit kun je aanhaken bij verschillende outdooractiviteiten. Ga mee fietsen door de heuvels en we maken een hike door de heuvels en langs de wijngaarden. Inclusief wijnproeverij en we gaan zelf pizza’s maken. Een heerlijk verzorgd actief weekend, ga jij ook mee?

Datum Beschikbaarheid
4 - 6 juni VOL

programma

Vrijdag 4 juni
14:00 uur                           Aankomst en welkom
                                            Aansluitend rondleiding en proeverij (privé) aansluitend inchecken 

Namiddag en avond        Hike van 5 a 10 km door de omgeving met aansluitend pizza workshop 

Zaterdag 5 juni
9:00 uur                             Heerlijk verzorgd lokaal ontbijt 

10:00 uur                          Mountainbiken onder begeleiding +/- 40-60 km

17:00 uur                          Opfrissen,  borrelen en diner bij domein

Zondag 6 juni
09.00 uur                          Heerlijk verzorgd lokaal ontbijt (uitchecken, spullen kunnen achterblijven)

10:00 uur                          Hiken met afstand naar keuze en een prachtige route door de heuvels (10-15-20-25 km)

16:00 uur                          Afsluiting 

 

Prijs: 374,--

Inclusief:

Exclusief:

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Covid 

Zodra je je aanmeld voor deze break, ontvang je een aanbetalingsfactuur voor 50%. De kans is heel groot dat deze break door kan gaan. Het is in Nederland, de kamers zijn per 2 personen en we kunnen alle activiteiten in duo’s en buiten doen. In geval de break niet door kan gaan ivm door Covid beperkende maatregelen (ofwel de hotels moeten sluiten), ontvang je jouw geld retour (minus 8,95 annuleringskosten). In geval jij zelf de break moet annuleren ivm Covid, geven wij geen geld retour en zul je zelf jouw annuleringsverzekering moeten aanspreken of kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan. 

Hiken Limburg

"Topdag met een gouden randje! Prachtige route met Toscaanse vergezichten, heerlijk verzorgd. We waren er echt even helemaal uit!"

Charlotte

wielrennen Limburg 

“Dit was mijn eerste keer wielrennen in de heuvels, en het lukte dankzij de gezelligheid van deze leuke vrouwen! Wedden dat jij het ook kan! Lees hier mijn ervaring"

Nynke 

Algemeen 

“Janine is meester in het creëren van de ultieme setting en beleving. Elk detail klopt! Het is een gastvrouw pur sang. Haar tomeloze energie en gezelligheid werken aanstekelijk. Hier wil je bij zijn. Ik zou blind boeken!"

Brenda  

Trip Girona

"Wat een bijzonder weekend! Met een min-of-meer gelegenheidsformatie van hardwerkende en hardfietsende dames. Het is dus mogelijk om binnen de tijd van een vlucht van 1,5 uur 12 namen aan de juiste persoon te koppelen. We hadden zoveel meer gemeen dan alleen het fietsen. Leuke stad, mooie omgeving, lekker gegeten en gedronken en vooral hard gelachen!"

Iris