De 7 leukste cadeautips voor sinterklaas en kerst 2021 van Dutch Outdoors!

Yes, it’s almost that time of the year again! November 2021 is begonnen, wat betekent dat de feestdagen met een rap tempo naderen. Wat zet jij op jouw lijstje? Zeker in deze tijd van less is more. Dat onderstrepen wij, daarom hebben wij een lijst met onze cadeautips voor je samengesteld. Cadeaus die voor jouw buiten breaks extra goed van pas komen!  En helemaal gemakkelijk: alles direct online te bestellen, zodat jij meer tijd overhoudt om naar buiten te gaan. Let’s go outside & collect memories!   

cadeautip cycling chef ontbijt recept

Met stipt op nummer 1 dit super gave kookboek! Alles wat je moet weten over voeding voor het fietsen. Voor de drukke fietser heeft de maker van dit boek 65 simpele & lekkere recepten samengesteld voor verschillende eetmomenten op de dag, maar dan net met een bijzondere touch. Recent hebben de dames tijdens de Girona wielrenbreak hier samen wat heerlijke dingen uit gemaakt! Super gezellig én gezond. Vooral het ontbijtje was favoriet. 

Tijdens onze hikes kwamen we er achter hoe fijn het is om je telefoon snel bij de hand te hebben. Zowel voor het bijhouden van de navigatie als voor het maken van mooie foto’s is dit hoesje een perfecte oplossing. Zo voorkom je dat je de hele tijd met jouw telefoon in je hand loopt maar wel gemakkelijk kunt pakken. De ideale gadget dus: een telefoon hoesje met koord! Praktisch en ook nog eens stijlvol.

Winter is coming. Aangezien we verwachten dat jij en je vrienden/familie lekker naar buiten blijven gaan kan deze buf niet in je kledingkast ontbreken. Voor alle sporten toepasbaar en lekker unisex. Of je nou gaat mountainbiken, (trail)runnen of wintersporten! Merino is echt topspul! Het is niet voor niets dat onze hikespecialist Nicky hierbij zweert. Ook nog eens in de Dutch Outdoors kleuren te verkrijgen. Wij gaan voor Mostard!

Handy fact: nu met de mondkapjesplicht in wintersportgebieden is het helemaal a thing om je kapje onder je buf te dragen.

Nog zo’n boek wat heel goed bij ons in de smaak valt: het koffietafel- én kookboek van Norbert Niederkofler. Hierin staat letterijk álles in over de bergen van Zuid-Tirol en hoe je optimaal kan genieten van de natuur. Sinds een van ons dit boek heeft is de ervaring van Oostenrijk nog veel leuker geworden en koken we met heel veel plezier seizoensgebonden. Als echte outdoor past dit boek pérfect in jouw keuken en interieur!

Feed your adventure!

Als Dutch Outdoors member houdt je van een lekkere duurinspanning. Hierbij is niets belangrijker dan eten (en drinken)! De eigenaar van Clif Bar Gary is tijdens het fietsen op het idee gekomen om de ultieme energiereep te maken. Ook streeft hij naar het beter maken van voeding én de wereld: iets wat wij graag stimuleren. Te vaak hebben we bij deelnemers aan onze MTB clinics de welbekende hongerklop voorbij zien komen. Steek deze Clif Bar dus lekker in je zak. Wij zijn fan van de Witte Chocolade Macademia Nut variant – áls je dan wat eet mag het best lekker zijn toch!

Altijd goed, de topper van alle sinterklaas- en kerstcadeaus: sokken. Ze kunnen eigenlijk niet missen onder de kerstboom. Je voeten krijgen heel wat te verduren tijdens het sporten, vandaar deze goede kwaliteit sokken speciaal voor het fietsen. Wij hebben deze stiekem zelf ook al aangeschaft in Girona.  

Voor zowel mannen als vrouwenvoetjes én in verschillende kleuren om te matchen bij jouw sportoutfit.

Dutch outdoors Box

Last but not least, een kado uit eigen doos. Verras iemand anders of laat jezelf verrassen met een buiten belevenis kado. Ontvang een Dutch Outdoors voucher met speciaal voor de decemberperiode nu met kerstsokken bij een besteding vanaf 50,–. We kunnen niet wachten met de lancering van de agenda voor 2022. Deze is goed gevuld dus er zit altijd iets passends voor jullie bij. 

Veel plezier met deze lijst tips! Heb jij nou nog een andere super toffe cadeautip? Laat het ons dan in een reactie onderaan de pagina weten. Sharing is caring!