Carnaval MTB RIDE

Loonse- en drunense duinen

Haal je carnavalspak uit de kast en doe mee met deze ride om toch in de sferen te blijven! Andere jaren hing je misschien scheelkijkend aan de bar, nu gaan we in stijl crossen over de Loonse- en Drunense Duinen. Samen met onze Brabantse MTB Expert Michelle maken we er een hilarische sportieve tocht van! We verdelen de groep in verschillende niveaus zodat iedereen lekker eigen tempo kan rijden.

Datum Beschikbaarheid
zaterdag 12 februari 13:30 - 17:00 uur 25

MTB RIDE UTRECHTSE HEUVELRUG

"Erg leuke en goed begeleide rit. Met een gezellige groep en fijne instructrices. Ik heb veel leuke tips gekregen! Met afsluiting op een mooie locatie voor een drankje".

Miranda

Mtb TEAM

Dutch Outdoors Michelle Zacht

Michelle Zacht

MTB Expert

Welbekend als @Mieskuh, check vooral even haar instagram. Gezellige Brabantse met de meeste MTB km's in de pocket van de dames die wij kennen en weet dus de mooiste routes en plekken te vinden.

Dutch Outdoors Mountainbiken

Janine Vermeulen

MTB Instructeur

Na de lessen van Janine ga je (weer) vol vertrouwen de trails op. Lekker dansen op die pedalen en in de flow komen. Je gaat het mountainbiken zo leuk vinden!

Dutch Outdoors MTB

Manon Nieuwenhuizen

MTB Instructeur

Manon kent de trails in Zeist door en door. Crossen is Manon op het lijf geschreven en zij deelt graag al haar tips & tricks met jou. Vol door die bochten!

Prijs: € 34,--

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze
garantieregeling vinden op de website van STO Garant.