Mtb RIDES

Christmas Ride

Samen sluiten we het jaar 2021 met een knaller af op de mountainbike in Zeist. Een gezellige tocht voor alle ladies die net zoveel van mountainbiken houden als wij. Als reünie voor de dames die eerder met ons mee zijn gegaan en voor alle nieuwe geïnteresseerden die graag eens bij onze rides aansluiten! Trek je gekste en foutste kerstkleding aan en neem een kerstbal mee. We gaan de boom weer versieren langs het parcours! 

WANNEER?
Woensdag 15 december 09.00 uur

Recensie MTB Ride

"Erg leuke en goed begeleide dag met een erg gezellige groep en goede instructrices."

Miranda

Recensie MTB Ride

"Het blijft geweldig om samen met een leuke groep dames je passie te delen. Al helemaal onder begeleiding van Dutch Outdoors, waarbij aan alles gedacht wordt. Wil je gewoon niet missen!"

Anne

Prijs: € 14,99

Praktische info

Voor het huren van een fiets kan je terecht bij MTB Center Austerlitz of No Limit Cycling.

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze
garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Mtb TEAM

Dutch Outdoors Mountainbiken

Janine Vermeulen

MTB Instructeur

Na de lessen van Janine ga je (weer) vol vertrouwen de trails op. Lekker dansen op die pedalen en in de flow komen. Je gaat het mountainbiken zo leuk vinden!

Dutch Outdoors MTB

Manon Nieuwenhuizen

MTB Instructeur

Manon kent de trails in Zeist door en door. Crossen is Manon op het lijf geschreven en zij deelt graag al haar tips & tricks met jou. Vol door die bochten!

Dutch Outdoors MTB Eva Fonds

EVA FONDS

MTB INSTRUCTEUR

Eva weet je haarfijn met vertrouwen op de fiets te krijgen. Persoonlijke aandacht, plezier en genieten staan bij Eva voorop. Crossen door de bossen en bergen, is het niet op de mtb dan wel te paard of op de ski's.