Hiken & Biken op Mallorca

Muy bien Mallorca

Fantastische beklimmingen, kustviews en verborgen baaitjes. Lekker buiten zijn. In het zonnetje. Koffie onderweg en daarna plonsen we in het zwembad met drankje & uitzicht, terwijl heerlijk voor ons wordt gekookt.

Datum Beschikbaarheid
30/9 - 4/10 VOL
31/3 - 4/4 2021 nog 11 plekken
29/9 - 3/10 2021 nog 11 plekken

Natuur I tranquilo mallorca

Prachtige kustroutes en beklimmingen door de bergen. Gebergten met fenomenale uitzichten, spectaculaire valleien en stille weggetjes naar verborgen pareltjes op het eiland. Diverse routes, ideaal voor verschillende niveaus. 

sportieve challenge I wielrennen & Gravelbiken

Wielrennen en gravelbiken op dit prachtige eiland. De routes en het aantal kilometers worden afgestemd op jouw wensen. De groep wordt verdeeld en iedere dag zijn er meerdere opties, zodat je kunt aanhaken waar je wilt.  

Accommodatie I bike villa

Wij verblijven in een heerlijke villa, midden in de natuur, vlakbij de bekendste fietsroutes en beklimmingen. De villa heeft een heerlijke grote tuin, met zwembad, bbq terras én prachtig uitzicht op het Tramuntana gebergte. Vlakbij het gezellige stadje Alaró.

Eten & drinken bij Wies

De villa is van Ed en Wies. Wies verzorgt onze diners aan de lange tafel buiten. Na de fysieke inspanning kun jij dus meteen genieten van een drankje en tapashapje met een geweldig (berg)uitzicht. Of lekker in het zwembad plonsen. Hoe fijn is dat? Koffiedrinken & lunchen doen we bij de idyllische plekjes onderweg.  

Groep

Groepssamenstelling: 12 sportieve dames, met enige wielrenervaring, die van buitenzijn en gezelligheid houden.

Prijs: € 595,--

Inclusief:

Exclusief:

Review Hiken & Biken op Mallorca

Trip Mallorca

“Lieve Janine, als grote brein en inspiratie achter deze uitermate goedgelukte mini-vakantie, willen we jou graag extra hartelijk bedanken. Jij bent de smeerolie in onze ketting, het zonnetje in onze bril, het windje in onze rug. Dank voor de sublieme organisatie!”

Mallorca’s12