huttentocht Dolomieten

van hut naar hut in Italia

Dit moet je echt een keer gedaan hebben! Hiken door de Dolomiti in Italië, Unesco Werelderfgoed. Een uniek stukje natuur in Europa met markante rotswanden, steile punten en wit gesteente. 3 dagen stevig doorstappen van hut naar hut. En na die hikes genieten we van het Italiaanse leven. Pizza e Vino!

Datum Beschikbaarheid
juni 2021 nog 7 plekken
sept. 2021 nog 11 plekken

sportieve challenge I de Dolomieten

We wandelen door het Sella Massief, langs het Meer van Antermoia. Met uitzicht op de Marmolada, de hoogste bergtop van de Dolomieten (3342 meter), ook wel de Koningin van de Dolomieten genoemd. We wandelen 3 dagen en de hikes zijn gemiddeld 5 à 6 uur per dag.

Accommodatie I De berghutten

De hutten zijn prachtig gelegen, midden in de natuur. Weg van alles. Een hele bijzondere ervaring. We verblijven meestal op 2-persoonskamers. Het kan zijn dat we een overnachting hebben op een kamer van 4-6 personen. Ten opzichte van andere huttentochten heeft deze tocht meer comfort en privacy, maar het is en blijft een huttentocht. 

Eten & drinken I Pizza e Vino

Simpel Italiaans eten in een fantastische ambiance en een ongekende view. Het smaakt extra goed na een dag actie in de bergen. De sfeer in de hutten is geweldig met andere wandelaars en met een beetje geluk worden we getrakteerd op live muziek.

Natuur I Unesco Dolomiti

Alle highlights van de Dolomiti zijn te zien, de almweiden, de Marmolade, de Langkofel en andere imposante bergen en meren. Het fenomeen van de rode kleurscharkeringen in de Dolomieten beleef je hier en ‘s avonds kleuren de bergen prachtig rood. Het is echt genieten in Val di Fassa.

Groep

Groepssamenstelling: 8-12 dames, die van buitenzijn, een beetje afzien én gezelligheid houden.

Prijs: € 545,--

Inclusief:

Exclusief:

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.