Fix your bike parties

Hoop jij ook altijd dat jouw fiets niet onderweg kapot gaat? En als dat gebeurt, jouw buddy het wel kan fixen? Daar gaan we verandering in brengen! Kom naar onze “Fix Your Bike Parties”. Onder het genot van een hapje & een drankje gaan we aan de slag met jouw fiets! De volgende keer stop jij gewoon om hulp aan te bieden.

Shop de must have and nice to have tools & gear tegen mooie kortingen. En leer hoe je makkelijk de mooiste routes kunt plannen in Komoot. Een leuk én nuttig avondje dus. Check snel de data en locaties. Wil je een avondje voor jouw fietsclub? Let us know, dan organiseren we een FYB Party voor jullie op maat. Tot snel! 

Michelle en Janine 

Prijs 29,95 pp

Wat, waar, hoe?

Dutch Outdoors Michelle Zacht

Michelle Zacht

MTB Expert

Meet Michelle, welbekend als @mieskuh, onze gezellige Brabantse met de meeste MTB km's in de pocket van de dames die wij kennen. Tijdens haar wedstrijden en tochten heeft ze vaak genoeg aan haar MTB moeten sleutelen: een echte ervaringsdeskundige! Ze deelt graag haar Tips & Tricks.

Fix Your Bike Janine

Janine Vermeulen

Ervaringsdeskundige, "als ik maar niet lek rij"

Meet Janine, vaak langs de weg gestaan met een lekke band, kapotte ketting. En gered door voorbijgangers, YouTube, manlief of Anne en Eefje. "Tot ik Dutch Outdoors startte, toen moest ik wel goed voorbereid de weg op. Na een paar lesjes blijkt het niet zo ingewikkeld te zijn maar moet je het gewoon DOEN! En wat slimme trucs en goede gear helpen daar zeker bij."