Fix your bike parties

Hoop jij ook altijd dat jouw fiets niet onderweg kapot gaat? En als dat gebeurt, jouw buddy het wel kan fixen? Daar gaan we verandering in brengen! Kom naar onze “Fix Your Bike Parties” bij de leukste Bike & Coffee tentjes. Onder het genot van een hapje & een drankje gaan we aan de slag met jouw fiets! De volgende keer stop jij gewoon om hulp aan te bieden.

Shop de must have and nice to have tools & gear tegen mooie kortingen. En leer hoe je makkelijk de mooiste routes kunt plannen in Komoot. Een leuk én nuttig avondje dus. Check snel de data en locaties. Wil je een avondje voor jouw fietsclub? Let us know, dan organiseren we een FYB Party voor jullie op maat. Tot snel! 

Linda en Janine 

Prijs 29,95-- pp

Wat, waar, hoe?

Dutch Outdoors Linda Dijkman

Linda Dijkman

Vrouwelijke alleskenner van fietsen

Meet Linda, fietsfanaat, social worker, brandambassador én een echte fietsenkenner doordat zij elke zaterdag fietsen verkoopt bij Stouwdam Bike Store! Linda kan ons dus echt alles vertellen over fietsen, hoe deze te repareren en wat handig is om mee te nemen onderweg. Linda zorgt er ook voor dat wij jullie reperatiegear tegen mooie prijsjes kunnen aanbieden en dat jullie met een toffe goodybag naar huis gaan!

Fix Your Bike Janine

Janine Vermeulen

Ervaringsdeskundige, "als ik maar niet lek rij"

Meet Janine, vaak langs de weg gestaan met een lekke band, kapotte ketting. En gered door voorbijgangers, YouTube, manlief of Anne en Eefje. "Tot ik Dutch Outdoors startte, toen moest ik wel goed voorbereid de weg op. Na een paar lesjes blijkt het niet zo ingewikkeld te zijn maar moet je het gewoon DOEN! En wat slimme trucjes en goede gear helpen daar zeker bij. Je gaat zoveel fijner de weg op!"