Dutch Outdoors logo wit
TEAM DUTCH OUTDOORS

Ontmoet het team achter Dutch Outdoors – het begon als een droom en een oproep op linkedin voor een wielrentrip naar Girona. We hebben een mooie club mensen bij elkaar verzameld en we bouwen lekker verder. Wil jij hier ook bij zijn? We zoeken nog  toppers die van aanpakken houden.

Tot snel!

Janine 

HET TEAM

Dutch Outdoors Mountainbiken

Janine Vermeulen

Oprichter Dutch Outdoors

Meet Janine: het brein achter Dutch Outdoors. Meester in het creëren van de ultieme setting en beleving. Gastvrouw pur sang en haar tomeloze energie en gezelligheid werken aanstekelijk. Voormalig jurist en topsporter (roeien). Het ondernemersschap lonkte al jaren, in 2019 was eindelijk het moment om de sprong te wagen. Met alle opgedane ervaringen bij ABN AMRO, NOC*NSF en Triodos in de rugzak. Het ontwikkelen en opstarten van nieuwe concepten & partnerships is haar op het lijf geschreven. Haar motto, er is altijd wel een reden om de slingers op te hangen. En sporten? Ja het liefst zoveel mogelijk en met derde helft! Na het roeien werd in 2007 van het eerste salaris een wielrenfiets gekocht. Voor elke vorm van buitensport is Janine wel te porren: van skiën, wielrennen, mountainbiken, (trail)runnen, zeilen tot aan hockey. Schaats- en en openwater zwem challenges staan hoog op de wishlist.

Bart Veldman

Levensgenieter & ondernemer

Meet Bart: alias connaissaur & entrepreneur. Wij kennen elkaar uit onze gezamenlijke roei- & studententijd. Bart is voor elke buitensport wel te porren. Zo brengt hij vele uurtjes zeilend door en loopt hij regelmatig hard door Amsterdam. Tegenwoordig hiket hij met zijn kids op de rug en soms is het lastig kiezen tussen de racefiets of de mountainbike. In 2017 doorkruiste hij Nepal op de MTB met o.a. Bram Tankink. Bart weet van alles over wijnen. Sinds 1998 houdt zich al bezig met de in- en verkoop van wijnen. Ideale combi vinden wij! Naast al dat sporten en wijnen, is Bart bovenal ondernemer pur sang. Duurzaamheid, reizen, buitensport & wijn zijn hierbij de rode draad. Binnen Dutch Outdoors houdt Bart zich bezig met de next steps van deze mooie start-up. Uitzetten van de koers, uitbreiding van het team en de doelgroepen. Te beginnen met een mooi aanbod voor mannen en het bedrijfsleven. To be continued!

Rianne Schenk Dutch Outdoors

Rianne Schenk

Marketeer van A tot Z

Meet Rianne: 'alias chef parkfeestje' en 'meest gewilde ceremoniemeester'. Daarom zijn we ook zo blij met haar! Rianne is marketeer en ondernemer met als rode draad sport en natuur. Rianne is een ster in strategie & conceptueel denken en weet projecten succesvol en tot in detail naar de finish te brengen. Hands on & vooral gewoon gaan. Werkt het liefst voor maatschappelijke merken, en nu ook voor specifiek voor het zakelijke concept van Dutch Outdoors. Rianne houdt van van reizen buiten de gebaande paden samen met haar man. En gelukkig lukt dit ook nog met een peuter tweeling.

Bette Verdick Dutch Outdoors

Bette Verdick

Project- en eventmanager

Meet Bette: geboren en getogen in hartje Jordaan. Voetbalde als kind al langs de grachten. Nu kun je haar vooral op de racefiets vinden of bij Wattworks. Bette fietste eerder al met ons de Elfstedentocht in Friesland. Met een mooie Geneeskunde-opleiding op zak, bouwt Bette mee verder aan Dutch Outdoors als project- en eventmanager. Aanpakken en (door)gaan! En dan blijkt ze naast al dat sporten ook nog een echte "foodie" te zijn en fantastische creaties in de keuken te maken (@servedbybet). Perfecte match dus. Welkom bij de club!

Anne Marije Dutch Outdoors

Anne Marije van den Broek

Finance & HR

Meet Anne Marije: onze topper voor de puntjes op de i. Ondernemend, sportief en liefhebster van het Zuid-Europese leven. Het liefst met de tent en de family. Anne Marije is altijd te porren voor een rondje hardlopen of bootcampen, als het maar buiten is. De sportspullen gaan ook mee naar the office voor een rondje rond De Weerelt van Sport. Deze aanpakker woont in Soest met haar man & 2 dochtertjes en staat vooraan bij de voetbalstraatfeesten en partijen. We like!

SPORTIEVE GANGMAKERS

Dutch Outdoors MTB Eva Fonds

EVA FONDS

MTB INSTRUCTEUR

Meet Eva: enthousiast, fanatiek en met een rust weet Eva je haarfijn met vertrouwen op de fiets te krijgen. Persoonlijke aandacht, plezier en genieten staan bij Eva voorop. Crossen door de bossen en bergen, is het niet op de mtb dan wel te paard of op de ski's. Na vele reizen over de hele wereld vond Eva haar plek in Bilthoven samen met haar man en 2 kids. Is ze niet daar dan is ze wel buiten in Drenthe te vinden!

Dutch Outdoors Linda Dijkman

Linda Dijkman

nuchtere alleskenner fietsen

Meet Linda: fietsfanaat, social worker, brandambassador én alleskenner van fietsen omdat zij jarenlang 'hobby-wise' elke zaterdag fietsen verkocht. Daarom organiseren we samen de Fix Your Bike parties. Linda laat ons de mooiste gravelplekken zien!

Dutch Outdoors Liselot

Liselotte Dekkers

Reislustige Bourgondiër

Meet Liselotte: Zij verzorgt o.a. onze Moezel Wijn & Hike trip. Als ondernemende hike-fanaat die ook van lekker eten & drinken houdt, is de trip haar op het lijf geschreven. Liselotte werkt in de financiële sector en woont in het mooie Amsterdamse. In haar vrije tijd trekt zij er regelmatig op uit om de mooiste hikeroutes te ontdekken en met haar nieuwe hobby fotografie weet zij dit ook nog eens heel gaaf vast te leggen.

Dutch Outdoors MTB

Manon Nieuwenhuizen

MTB Instructeur

Meet Manon: van KLM Cabin Crew Trainer naar Dutch Outdoors MTB Instructeur! Manon woont met haar man en 4 zoons aan de mountainbiketrails in Zeist. Die kent ze dus op haar duimpje. Crossen door de bossen is Manon op het lijf geschreven en zij deelt graag al haar tips & tricks met jou. Vol door die bochten! Daarnaast is Manon unstoppable op haar snowboard, wielrenfiets en skeelers.

Dutch Outdoors Weissensee

Melanique Spitzen

Schaatsfanaat & eventmanager

Meet Melanique: enthousiaste en gedreven sportieveling. Melanique schaatste zelf maar liefst 3x de alternatieve Elfstedentocht en heeft het schaatsvirus volledig te pakken. Zij neemt ons volgend jaar mee naar de Weissensee. Ook zorgt Melanique ervoor dat onze sportieve breaks op rolletjes verlopen. Melanique woont samen met haar vriend, 3 zoons en hond Guus in Zeist.

Dutch Outdoors Michelle Zacht

Michelle Zacht

Brabantse MTB expert

Meet Michelle: welbekend als @Mieskuh, check vooral even haar instagram. Gezellige Brabantse met de meeste MTB km's in de pocket van de dames die wij kennen en weet dus de mooiste routes en plekken te vinden. Michelle kan ongelooflijk hard rijden maar je ook volledig op je gemak laten voelen. Met haar tips & tricks weet zij (nog) meer plezier in het mountainbiken te geven.

Nicky Brouwer

Nicky Brouwer

'WERKT' IN DE BERGEN

Meet Nicky: alias Nicky in de bergen. Leeft haar droom, verruilde haar baan als gymdocente voor een leven in de bergen. Is in opleiding voor International Mountainleader, begeleidt de Balkantrail en voor Dutch Outdoors de Huttentocht Dolomieten. Als je door Nicky niet enthousiast wordt over de bergen en de natuur, dan weten wij het ook niet meer...ze weet er van alles over te vertellen en de energie spat er vanaf!

Dutch Outdoors Nynke Cuperus

Nynke Cuperus

Journalist & OutdoorBlogger

Meet Nynke: redacteur en verslaggever bij o.a. de NOS Omroep Brabant en Rijnmond. Brandambassador (Polare & OneFit) én model voor Rogelli. Nynke's missie? Met gave content anderen te inspireren lekker buiten te gaan sporten en mooie plekken te ontdekken. Nynke verzorgt regelmatig de content rond de events van Dutch Outdoors.