huttentocht Dolomieten

van hut naar hut in Italia

NU GEOPEND! Nieuwe data voor de huttentocht Dolomieten in 2022. Iets geweldigs om naar uit te kijken. Deze móet je echt gedaan hebben als je van avontuur en gezelligheid houdt. Hiken door de Dolomiti in Italië, Unesco Werelderfgoed. Een uniek stukje natuur in Europa met markante rotswanden, steile punten en wit gesteente. 3 dagen stevig doorstappen van hut naar hut. En na die hikes genieten we van het Italiaanse leven: Good Food & Vino!

Datum Beschikbaarheid
24/6 - 28/6 nog 3 plekken!
29/6 - 3/7 8 plekken
21/9 - 25/9 11 plekken

Recensie Huttentocht Dolomieten

"Niet twijfelen, maar direct inschrijven! Het lopen in deze prachtige omgeving is echt een cadeautje aan jezelf waar je weer even op vooruit kan. De gids Nicky leidt je door het gave en afwisselende landschap en 's avonds kun je - na een optionele yogasessie - aanschuiven voor een uitgebreide maaltijd in een prima verzorgde hut. Echt op en top genoten!"

Lourain

Recensie Huttentocht Dolomieten

"Het was prachtig. De hele dag sportief bezig zijn, afgewisseld met heerlijk eten en gezelligheid met de groep. Ik ben volledig opgeladen teruggekomen. Het was genieten van de natuur, de vergezichten en de ruwe omgeving van de bergen. Ik heb er een nieuwe hobby bij 🙂"

Marieke

sportieve challenge I de Dolomieten

We wandelen door het Sella Massief, langs het Meer van Antermoia. Met uitzicht op de Marmolada, de hoogste bergtop van de Dolomieten (3342 meter), ook wel de Koningin van de Dolomieten genoemd. We wandelen 3 dagen en de hikes zijn gemiddeld 5 à 6 uur per dag.

Accommodatie I De berghutten

De hutten zijn prachtig gelegen, midden in de natuur. Weg van alles. Een hele bijzondere en exclusieve ervaring! We verblijven meestal op 2-persoonskamers. Het kan zijn dat we een overnachting hebben op een kamer van 4-6 personen. Ten opzichte van andere huttentochten heeft deze tocht meer comfort en privacy. Verwacht geen luxe hotels, het is en blijft een avontuurlijke huttentocht.  

Eten & drinken I LOKALE KEUKEN

Simpel Italiaans eten in een fantastische ambiance en een ongekende view. Het smaakt extra goed na een dag actie in de bergen. De sfeer in de hutten is geweldig met andere wandelaars en met een beetje geluk worden we getrakteerd op live muziek.

Natuur I Unesco Dolomiti

Alle highlights van de Dolomiti zijn te zien, de almweiden, de Marmolade, de Langkofel en andere imposante bergen en meren. Het fenomeen van de rode kleurscharkeringen in de Dolomieten beleef je hier en ‘s avonds kleuren de bergen prachtig rood. Het is echt genieten in Val di Fassa.

Groep

Groepssamenstelling: maximaal 12 dames, die van buitenzijn, een beetje afzien én gezelligheid houden.

Prijs: € 695,--

Inclusief:

Exclusief:

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant. Na aanmelding ontvang je een factuur voor een aanbetaling van 25%.