Jaarclubbreak

De dames van Jaarclub Zij & Ikke vieren dit jaar hun 20-jarige bestaan. Het idee was om het jubileum op Ibiza te vieren, dit liep even anders. Noortje benaderde Dutch Outdoors voor een mooi alternatief. De wensen? Een actief weekend met een bourgondische touch en down to memory lane: Maastricht! Er werd gelachen, gebuffeld op e-mountainbikes en gewandeld door de Limburgse heuvels. Alle tijd om bij te praten onder het genot van wijn & bubbels en er werden vooral veel nieuwe herinneringen gemaakt. Nieuwsgierig naar het programma van deze vriendinnenbreak? Lees hier hoe hun weekend eruit zag… 

 

WIjndomein Holset

Donderdag: wandelen & wijnen

Een lang weekend, met vertrek op donderdagochtend richting het zuiden. Down to memory lane! Alles geregeld en het programma in the pocket. Adres in de navigatie en go. De eerste stop is bij een heuvelachtig bos. Na een wandeling lekker lunchen in een knusse berghut. De enige in Nederland! Een goede start van het weekend aan een lange tafel heerlijk buiten in het september zonnetje. Eindelijk weer eens echt de tijd om bij te kletsen.

Next stop is een bed & breakfast op een prachtig wijndomein. Met als start een tour over het domein en een proeverij met lokale wijnen. Heerlijk struinen door de wijngaard en herinneringen ophalen onder het genot van een glaasje wijn. De pizzabakker staat al klaar: “aan de slag om pizza’s te maken”. Muziek aan en gaan. Topavondje!

Sarah: “Wat een verrassend leuke locatie! De activiteiten waren leuk, de mensen heel vriendelijk, het ontbijt was heerlijk en omgeving prachtig!.”

Dutch Outdoors Outdoor en Wijn

Vrijdag: crossen door de heuvels

Wat een luxe. Wakker worden met uitzicht op de wijngaarden! Na een lekker vers ontbijtje klaarmaken voor actie. Met e-mountainbikes crossen over verborgen gravelpaden dwars door de heuvels. Een drupje regen mag de pret niet drukken…tussendoor wordt gestopt bij een knus tentje voor koffie & lunch. Opwarmen, de modder afkloppen en weer door richting Valkenburg. De dames knallen volle bak over de stoere steile afdalingen vol met stenen.  

 

Sarah: “Het mountainbiken was behoorlijk avontuurlijk. Maar verrassend leuk! Zonder ‘e-‘ had ik het wel minder leuk gevonden denk ik.”

Mountainbiken
Op naar de volgende overnachtingsstek. Een sfeervol hotel aan de rand van Maastricht. Lekker opfrissen, samen bubbels drinken en bijkomen. Dan heerlijk aanschuiven voor een welverdiend diner. 
Relaxen Dutch Outdoors
dutch outdoors food

Zaterdag: Pieterpad & girls night

Na het ontbijt op zaterdagochtend, gaan de wandelschoenen aan voor de laatste etappe van het Pieter Pad. Dwars door Maastricht, rondom de Sint-Pietersberg, langs de ENCI-groeve, met een prachtig uitzicht over de Maas.

Lucie: “Echt een super wandeling, We kwamen op plekken waar we nog nooit geweest zijn, En dat terwijl we er hebben gestudeerd!.”

Hike Dutch Outdoors

De wandeling eindigt bij een hippe lunchspot in Maastricht. Lekker rustig aan. De middag is naar eigen invulling. Een terrasje pakken, er wordt nog wat geshopt en daarna terug wandelen richting het boutiquehotel midden in de stad. De bagage is in de tussentijd van het ene hotel naar het andere gebracht. Schoenen uit en chillen.

Vanavond girls night! Cocktails drinken en lekker een hapje eten bij de nieuwste spots in Maastricht. 

Zondag: uitslapen en nagenieten

Op zondag lekker uitslapen en time for breakfast. Samen nagenieten en vol nieuwe herinneringen lekker huiswaarts. Een onvergetelijk weekend! 

Aimee: “Ik vond de variatie in het programma echt leuk!.”

Wil jij ook zo’n tof en gevarieerd weekend beleven met jouw vriendinnen? 
Neem gerust contact op om jullie wensen en ideeën te bespreken. 

REVIEW

"Ons 20-jarige jaarclubjubileum lieten we door Dutch Outdoors organiseren. Dat was echt de beste keuze! Wij hadden een heerlijke 4 daagse trip down memory lane in de omgeving van Maastricht. Compleet verzorgd tot op ieder detail. Luxe overnachtingen met o.a. een wijnproeverij en heerlijk eten maar ook actief de heuvels in met mountainbikes. Janine heeft een top programma neergezet, bij haar ben je in goede handen. Wat je ook wil, zij zorgt er voor. En jij? Jij kan heerlijk, zonder enige zorg, genieten van je trip!! Bedankt!"

Noortje

REVIEW

"Het was super geregeld allemaal! Ik zou het zeker aanraden. Heb ik zelfs al een paar keer gedaan ;)"

Lucie

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *