mountainbiken Oostenrijk

cruisen door de bergen

Fantastische beklimmingen èn afdalingen, amazing views en stops bij knusse berghutten. Maaike weet de weg en neemt ons mee de bergen in rond Saalbach-Hinterglemm. Dit is pas echt genieten! Lekker buiten zijn, knallen en daarna bijkomen op het balkon of in de Stube. Na een welverdiende douche wacht een traditioneel Oostenrijks diner op ons in het dorp. Je hoeft geen ervaring in de bergen te hebben, wel wat mountainbike ervaring in NL met lichte obstakels. De focus ligt op fun, toeren en de mooiste plekken.

Datum Beschikbaarheid
nnb WORDT VERPLAATST

Natuur I Salzburgerland

We gaan richting Saalbach-Hinterglemm, een waar paradijs voor mountainbikers. Er ligt hier een gigantisch netwerk aan paden en trails op je te wachten. Met fenomenale uitzichten, spectaculaire routes en stille weggetjes naar verborgen berghutten. Echt weer een andere beleving dan Oostenrijk in de sneeuw.

sportieve challenge I mountainbiken

Je hoeft voor deze break geen ervaring te hebben in de bergen, maar wel verschillende trails met lichte obstakels hebben gereden in Nederland. En een beetje fit zijn is natuurlijk wel lekker voor het klimmen. De focus ligt op fun, touren en lekker eten & drinken. Daarbij verbeter je automatisch ook je trailtechniek. De hoogtemeters worden in een ontspannen sfeer overwonnen en we genieten van de afdalingen zonder druk. Twijfel je over het niveau? Neem gerust even contact op!

Accommodatie I sportchalet

Wij verblijven in een heerlijk hotel, helemaal ingericht op bikers. We hebben 2 appartementen voor 4 personen tot onze beschikking. Beiden met balkon en een fijne Stube waar we gezellig samen een drankje drinken na een dag buitenzijn. Het sportchalet ligt aan de voet van het mountainbike walhalla.

Eten & drinken im dorf

Het hotel is van Maaike en Joost. Maaike is officieel Oostenrijkse Mountainbike Guide en neemt ons alle 3 de dagen mee naar de mooiste plekken – echt een private tour dus! Overdag fietsen we van Alm naar Alm voor koffie en lunch. We ontbijten lekker in een hotel in de buurt en voor het diner kunnen we terecht bij een Oostenrijkse Stube im Dorf. Alles lekker op loopafstand, heerlijk en aanschuiven dus na een dag buiten.

Groep

Groepssamenstelling: 8 sportieve dames, met mountainbike-ervaring in NL, die van buitenzijn en gezelligheid houden.

Prijs: € 689,--

Inclusief:

Exclusief:

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.