mountainbiken Oostenrijk

knallen in de bergen

Fantastische beklimmingen èn afdalingen, amazing views en stops bij knusse berghutten. Maaike weet de weg en neemt ons mee de bergen in rond Saalbach-Hinterglemm. Dit is pas echt genieten! Lekker buiten zijn, knallen en daarna bijkomen op het balkon of in de Stube. Na een welverdiende douche wacht een traditioneel Oostenrijks diner op ons in het dorp. Fan van mountainbiken? Dan moet je hier echt bij zijn!

Datum Beschikbaarheid
16/6 - 20/6 7
september/oktober op aanvraag

Natuur I Salzburgerland

We gaan richting Saalbach-Hinterglemm, een waar paradijs voor mountainbikers. Er ligt hier een gigantisch netwerk aan paden en trails op je te wachten. Met fenomenale uitzichten, spectaculaire routes en stille weggetjes naar verborgen berghutten. Echt weer een andere beleving dan Oostenrijk in de sneeuw.

sportieve challenge I mountainbiken

Deze break is bedoeld voor dames die ervaring hebben met mountainbiken in Nederland en die nu het mountainbiken in de bergen willen beleven. Je komt met jouw eigen fiets, een hardtail of full suspension. We fietsen 3 mooie dagtochten, met gevarieerde routes. Verwacht geen al te technische afdalingen of downhilltracks. Je moet wel gewend zijn om langere stukken op de mountainbike te rijden en dus een goede conditie hebben en van een beetje bikkelen houden. Twijfel je over het niveau? Neem gerust even contact op!

Accommodatie I sportchalet

Wij verblijven in een heerlijk hotel, helemaal ingericht op bikers. We hebben 2 appartementen voor 4 personen tot onze beschikking. Beiden met balkon en een fijne Stube waar we gezellig samen een drankje drinken na een dag buitenzijn. Het sportchalet ligt aan de voet van het mountainbike walhalla.

Eten & drinken im dorf

Het hotel is van Maaike en Joost. Maaike is officieel Oostenrijkse Mountainbike Guide en neemt ons alle 3 de dagen mee naar de mooiste plekken – echt een private tour dus! Overdag fietsen we van Alm naar Alm voor koffie en lunch. We ontbijten lekker in een hotel in de buurt en voor het diner kunnen we terecht bij een Oostenrijkse Stube im Dorf. Alles lekker op loopafstand, heerlijk en aanschuiven dus na een dag knallen!

Groep

Groepssamenstelling: 8 sportieve dames, met mountainbike-ervaring in NL, die van buitenzijn en gezelligheid houden.

Prijs: € 689,--

Inclusief:

Exclusief:

Doorgang van de reis is afhankelijk van voldoende animo en de op dat moment geldende regelgeving rondom Covid. Meld je nu al aan om zeker te zijn van een plek. Wie het eerst komt…
Je ontvangt begin maart de bevestiging of de reis door kan gaan met daarbij een factuur voor een aanbetaling van 25% van de totaalsom van de reis. De overige 75% betaal je 6 weken voor vertrek. Mocht je reis onverhoopt niet door kunnen gaan wegens opgelegde beperkingen rondom Covid ontvang je jouw geld retour. 

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.