e-mtb experience

crossen door de limburgse heuvels

Heb je al enige mountainbike ervaring en wil je wat technische handigheidjes leren? Dan is dit weekend echt iets voor jou! Samen met Shimano hebben wij een super leuk weekend ontwikkeld waar je de Limburgse Heuvels leert bedwingen en concrete tips&tricks krijgt. Je ervaart hoe het is om op een e-MTB te knallen en met een VR bril beleef je het downhillen. We verblijven in een trendy hotel in Valkenburg en ‘s avonds eten we in cosy bistrootjes. Ga je mee?

Datum Beschikbaarheid
januari 2021 nog 9 plekken
maart 2021 nog 11 plekken

VR Downhillen en (e-)mountainbiken

De liefhebbers kunnen op vrijdag al een stukje mountainbiken op eigen gelegenheid. Wij voorzien je van leuke routes. Daarna trappen we het weekend af bij het Shimano Bike Experience Centre met een borrel en ervaar je het downhillen in de VRruimte. Zaterdag gaan we met e-bikes en een gids de Limburgse heuvels in. Met praktische tips&tricks zijn die hoogtemeters prima te doen! Zondag fietsen we op onze eigen MTB’s én met instructeur een tocht.

Natuur I het limburgse heuvelland

Het lijkt wel alsof je in het buitenland bent. We zijn in Valkenburg. Met daaromheen prachtige natuur en heuvels. Sfeervolle dorpen en zélfs wijnvelden. Een uitgebreid netwerk aan mountainbikeroutes. In het Zuid-Limburgse Heuvelland liggen diverse bewegwijzerde mountainbikeroutes. De routes zijn door verbindingsstukken aan elkaar gekoppeld, zodat een netwerk ontstaat dat het hele Heuvelland bestrijkt. Met ruim 400 hoogtemeters zijn de routes zeker niet licht te noemen. Enkele beklimmingen zijn lang en behoorlijk steil. Maar, de e-mountainbike biedt ons de oplossing!

Eten & drinken I vlaai in valkenburg

Ontbijten doen we op eigen tempo in het hotel en  ’s-avonds nemen we je mee naar 2 leuke bistrootjes in Valkenburg. Onderweg stoppen we bij de leukste Limburgse lunch- en koffietentjes. Waarbij wij Fixed Gear Coffee aan de voet van de Cauberg zeker niet overslaan. We sluiten het weekend af met de echte Limburgse Vlaai.

Accommodatie I trendy hotel

We verblijven een trendy hotel in Valkenburg. Lekker op loopafstand van alles en met een gezellige bar en een goed verzorgd ontbijt. Het zijn 2-persoonskamers met losse bedden

Groep

Groepssamenstelling: 12-16 sportieve & gezellige dames met wat mountainbike-ervaring die graag hun techniek willen verbeteren.

Prijs: € 395,--

Inclusief:

Exclusief:

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.