Mtb RIDES

Vrijdagmiddag MTB RIDES

We introduceren de vrijdagmiddag MTB rides! Samen ontdekken we routes door het hele land, waarbij we elkaar meenemen naar de mooiste tracks met uiteraard een verrassende stopplek. Heb jij ook een fantastische route die je graag aan andere vrouwen laat zien? Laat het ons weten! Dit keer neemt Michelle Zacht, alias Mieskuh ons mee naar de MTB routes Dorst, Vrachelen en Cadettenkamp. Rijd lekker met ons mee op vrijdagmiddag door het Brabantse land.

Datum Beschikbaarheid
9 juli 15:00 - 18:00 uur 7

Over de route
De route Dorst, Vrachelen en Cadettenkamp zijn 3 afzonderlijke routes, die goed zijn voor gezamenlijk 32 kilometer mountainbikeparcours, voornamelijk bestaande uit singletracks! Ideaal om met elkaar te combineren. Het is voornamelijk veel draaien en keren met her en der korte klimmetjes en afdalingen. Door wat stukjes rechtdoor over een breed pad of de verbindingsroute over een stukje asfalt heb je de tijd om een beetje op adem te komen. De routes zijn voor zowel beginners als gevorderden mountainbikers een leuk parcours en staat daarom ook hoog genoteerd in de ranglijst van Nederlandse MTB routes. Geen vignet nodig.

Mtb TEAM

Dutch Outdoors Michelle Zacht

Michelle Zacht

MTB Expert

Welbekend als @Mieskuh, check vooral even haar instagram. Gezellige Brabantse met de meeste MTB km's in de pocket van de dames die wij kennen en weet dus de mooiste routes en plekken te vinden.

Dutch Outdoors Mountainbiken

Janine Vermeulen

MTB Instructeur

Na de lessen van Janine ga je (weer) vol vertrouwen de trails op. Lekker dansen op die pedalen en in de flow komen. Je gaat het mountainbiken zo leuk vinden!

Dutch Outdoors MTB

Manon Nieuwenhuizen

MTB Instructeur

Manon kent de trails in Zeist door en door. Crossen is Manon op het lijf geschreven en zij deelt graag al haar tips & tricks met jou. Vol door die bochten!

Prijs: € 34,--

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze
garantieregeling vinden op de website van STO Garant.