Mtb RIDES

NEXT MTB RIDEs

Na een zomerse rit met Michelle in Dorst, wordt de volgende bestemming voor onze MTB RIDES… Landgoed Den Treek! Om de hoek van de Zeisterbossen. Een prachtige en afwisselende route waar we je de mooiste plekken laten zien en waar alle aandacht is voor het aanscherpen van jouw MTB skills. Ben je erbij? 

Datum Beschikbaarheid
zat 6 nov 14:30 - 16:30 uur -

Prijs: € 34,--

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze
garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Mtb TEAM

Dutch Outdoors Michelle Zacht

Michelle Zacht

MTB Expert

Welbekend als @Mieskuh, check vooral even haar instagram. Gezellige Brabantse met de meeste MTB km's in de pocket van de dames die wij kennen en weet dus de mooiste routes en plekken te vinden.

Dutch Outdoors Mountainbiken

Janine Vermeulen

MTB Instructeur

Na de lessen van Janine ga je (weer) vol vertrouwen de trails op. Lekker dansen op die pedalen en in de flow komen. Je gaat het mountainbiken zo leuk vinden!

Over de route

Op Familielandgoed Den Treek-Henschoten gaat de droge natuur van de hoger gelegen Utrechtse Heuvelrug geleidelijk over in de natte natuur van de lagergelegen Gelderse Vallei. Deze geleidelijke overgang zorgt voor een spannend en gevarieerd landschap. 

De mountainbikeroutes Leusden (Treeker MTB Trail Noord) en Woudenberg (Treeker MTB Trail Zuid). De routes zijn toegankelijk voor iedereen die in het bezit is van een Treeker MTB Vignet (dagvignet is 5,–). De route bestaat voor een aanzienlijk deel uit nieuwgebouwde singletracks, waarbij optimaal gebruik is gemaakt van de hoogteverschillen van de stuwwal van de Utrechtse Heuvelrug en de stuifzandgebieden. Zo gaat de route bijvoorbeeld door gebieden met de veelzeggende namen als de Treekerduinen en de Binnenduinen. Grotendeels fiets je door de uitgestrekte bossen van het landgoed, maar ook over de heide van het Treeker Punt en langs het vennengebied ’t Hazenwater.