Mtb4YOU Zeist

crossen door de bossen

Een reeks van 4 trainingen voor de beginnende mountainbiker. Midden in de natuur, geen rekening hoeven te houden met verkeer. Het is net skiën, opgaan in het moment, enkel bezig met de volgende bocht. Balanceren op de fiets. Ga jij mee crossen door de bossen in de omgeving Zeist? Een lekkere start van de dag. De trainingen zitten tot aan de zomervakantie vol. De data voor het najaar zijn bekend! Meld je snel aan voor jouw training. 

Mountainbiken

"Na zomaar zonder enige kennis begonnen te zijn met mtb'en was het echt super fijn om dat meer te leren over wat ik aan het doen was. Ik voel mij zekerder op de fiets en met de tips & tricks van Janine boek ik direct vooruitgang. Heel rewarding dus om deze clinic te volgen! Leuke bijkomstigheid was dat ik ineens allemaal feitjes wist die mijn fanatiek fietsende vriend niet kende!"

Lot

Mountainbiken

"Heerlijk die mountainbike trainingen op de woensdagochtend. Dit is voor mij echt even een break in de week. Anders kruip ik toch weer achter mijn laptop en nu ben ik er gewoon niet. Frisse boslucht opsnuiven, leuke groep dames, volledig opgaan in het moment en daarna weer energiek voor de rest van de week!"

Akke

Mountainbiken

"Ik ben ontzettend blij dat ik de MTB cursus bij Dutch Outdoors heb gevolgd. De cursus gaf mij precies wat ik nodig had; de basistechnieken om te leren mtb’en & daarmee meer vertrouwen en plezier op de fiets. 

De cursus was goed opgebouwd waarbij de technieken oefenen werd afgewisseld met het fietsen over de parcours. Janine is enthousiast, gedreven en zorgt voor een gezellige sfeer! Kortom, een heerlijke cursus die ik aan iedereen kan aanraden"

 

Laura

Pakketprijs 4 trainingen: € 115,--

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze
garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Dutch Outdoors Mountainbiken

Janine Vermeulen

MTB Instructeur

Na de lessen van Janine ga je (weer) vol vertrouwen de trails op. Lekker dansen op die pedalen en in de flow komen. Je gaat het mountainbiken zo leuk vinden!

Dutch Outdoors MTB

Manon Nieuwenhuizen

MTB Instructeur

Manon kent de trails in Zeist door en door. Crossen is Manon op het lijf geschreven en zij deelt graag al haar tips & tricks met jou. Vol door die bochten!