New Years Veluwe Hike

We vatten de goede voornemens bij de horens en starten dit jaar outdoors. Ga samen met een vriendin hiken over de Veluwe! We hebben alles voor je geregeld. Just park & walk. Je start met een lekker koffietje voor onderweg. In duo’s of kleine groepjes loop je 10,15 of 20 kilometer en net over de helft wacht een verse lunch op jullie op een gave plek in de natuur. Weer een heerlijke buitendag om naar uit te kijken!

Wanneer?
zondag 16 januari 2022

Recensie Winter Hike

"Mijn zus en ik hebben een ontzettend fijne dag gehad, heerlijk gewandeld, bijgekletst en ondertussen genieten van de sneeuw en natuur op de Veluwe. Direct bij de start werden we al getrakteerd op 3 reeën die op korte afstand van ons stonden!"

Carien

Recensie Winter Hike

"Een prachtige hike, door een prachtig gebied, met geweldig gezellige dames! Een dag met een gouden randje!

Genoten van iedere meter!"

Inge

Recensie Winter Hike

"Een heerlijke, afwisselende hike door een prachtig winterlandschap.. Perfecte organisatie met een heerlijke lunch onderweg op een verrassende locatie. Wij hebben genoten en kijken uit naar een volgende hike! "

Betty & Karin

Recensie Winter Hike

"Op 14/02/21 een Winterhike op de Veluwe gedaan. Route was 15km en solo of in duo's op pad. De anderen waren allemaal snel weg zodat je gezellig samen kon lopen en uitzoeken of het dit of dit paadje zou moeten zijn. Door de sneeuw was niet alles goed te zien, daarom des te leuker! Op de helft een lekkere lunch en na afloop iets leuks mee. Ik heb er enorm van genoten."

Nicole

programma

Prijs: € 49,--

Inclusief: 

Dutch Outdoors Hiken Janine

Janine Vermeulen

Vrijheidsmiljonair

Janine: outdoorlover én eigenaar van Dutch Outdoors. Zij creëert sportieve breaks in de buitenlucht, women-only. Samen op avontuur, op de fiets, te voet of op de ski's is, daar wordt iedereen toch blij van!? Na jarenlang op Papendal te hebben vertoefd, is de Veluwe ook voor Janine bekend terrein. Met daarbij leukste koffie- en lunchspots we hebben weer een toffe break voor jullie in petto!