Dutch Outdoors logo wit
outdoor & wijn in Limburg

Een heerlijke vriendinnenbreak in Zuid-Limburg! Een perfecte mix van actie, buitenzijn, good food, fun en unieke locaties. 

We verzorgen deze trip volledig op maat. Kies uit e-mountainbiken, wielrennen of gravelbiken door de heuvels, waarbij je je echt even in Frankrijk waant. Of een hike of trailrun langs de wijnvelden. 

Een lang weekend alle tijd om samen nieuwe herinneringen te maken.

 

Willen jullie dit ook?

zo kan jullie break eruit zien

Donderdag 

Get ready voor een heerlijk weekendje weg samen. Jullie vertrekken richting Zuid-Limburg! Je hoeft nergens over na te denken, alles is geregeld. Adres in de navigatie, programma bij de hand, alles mee van de paklijst? Check en go! De eerste stop is bij een heuvelachtig bos. Hier start jullie boswandeling die jullie leidt naar een knusse berghut. Na de lunch aan een lange tafel buiten onder de heater of binnen in het gezellige boscafé, vertrekken jullie naar jullie Bed & Breakfast. Op een prachtig wijndomein worden jullie verwelkomd met een glaasje bubbels. Even opfrissen en relaxen. Daarna worden jullie verwacht voor een tourtje over het domein met aansluitend een proeverij met lokale wijnen. Struinen door de wijngaard en lekker bijkletsen onder het genot van een glaasje wijn. Dan roept de pizzabakker, jullie gaan aan een groot kookeiland aan de slag om pizza’s te maken. Muziekje aan en gaan. Na jullie zelfbereide diner kletsen jullie nog even lekker verder in de huiskamer. 

Vrijdag

Wakker worden met uitzicht op de wijngaarden! Na een lekker vers ontbijtje maken jullie je klaar voor jullie outdoor avontuur. Met e-mountainbikes crossen over gravelpaden dwars door de heuvels. Dit is gaaf! De gids neemt jullie mee over de mooiste paden, ‘t lijkt net Frankrijk… Tijdens de tocht stoppen jullie bij een knus tentje voor koffie en lunch. Nog een stukje knallen en dan zijn jullie weer terug in Valkenburg. De bagage ligt al in de auto dus op naar de volgende overnachtingsstop. Vannacht slapen jullie in een heerlijk hotel aan de rand van Maastricht. Lekker opfrissen en dan aanschuiven voor een welverdiend 3- of 4-gangendiner. 

Zaterdag

De benen voelen nog wat zwaar. Eerst ontbijten en dan maken jullie je klaar voor de laatste etappe van het Pieter Pad. Wandelen door Maastricht, rondom de Sint-Pietersberg, langs de ENCI-groeve, met een prachtig uitzicht over de Maas. Na deze wandeling hebben we een hippe lunchspot voor jullie gereserveerd. Het middagprogramma is naar eigen invulling, lekker terrasje pakken, shoppen of een museumbezoek. Waar je zin in hebt! In de tussentijd is jullie bagage naar een boutiquehotel midden in de stad gebracht en kunnen jullie direct vanuit de stad naar jullie hotel lopen. Hoe fijn is dat. Bijkomen, lekker borrelen en get ready voor de bonte avond. Cocktails drinken en lekker een hapje eten bij de nieuwste spot in Maastricht. Girls just wanna have fun!

Zondag 

Breakfast, nagenieten en vol nieuwe herinneringen weer lekker naar huis!

REVIEW

"Ons 20-jarige jaarclubjubileum lieten we door Dutch Outdoors organiseren. Dat was echt de beste keuze! Wij hadden een heerlijke 4 daagse trip down memory lane in de omgeving van Maastricht. Compleet verzorgd tot op ieder detail. Luxe overnachtingen met o.a. een wijnproeverij en heerlijk eten maar ook actief de heuvels in met mountainbikes. Janine heeft een top programma neergezet, bij haar ben je in goede handen. Wat je ook wil, zij zorgt er voor. En jij? Jij kan heerlijk, zonder enige zorg, genieten van je trip!! Bedankt!"

Noortje

REVIEW

"Het was super geregeld allemaal! Ik zou het zeker aanraden. Heb ik zelfs al een paar keer gedaan ;)"

Lucie