Outdoor & Relaxen in 't geuldal

Herfstig outdoorweekend

Een heerlijk herfstig outdoorweekend waarbij je volledig verzorgd wordt in het la douce France in Zuid Limburg – een super mooi stukje Nederland. De hele dag buiten: mountainbiken, trailrunnen & hiken, waar jij zin in hebt. Pak de sauna of ga in de hottub. Haardje aan, rood wijntje erbij en er wordt vers gekookt. Ga je mee?

Datum Beschikbaarheid
op aanvraag max. 30 personen
november 2021 nog 16 plekken

Natuur I het Limburgse Heuvelland

Het voelt echt als een stukje buitenland! We zijn in het Geuldal, een adembenemend stukje ongerepte natuur. In het Geuldal baant de snelst stromende rivier van Nederland zich door een schitterend landschap. De bloeiende graslanden langs de oevers, de hellingbossen, de kronkelende Geul, het maakt het mountainbiken en hiken echt leuk! De vakwerkhuizen sieren als witte parels het prachtige landschap. In 1 zo’n hoeve verblijven wij.

 

mountainbikanen I hiken I trailrunnen

Jij bepaalt zelf jouw sportieve challenges dit weekend. Je kunt Mountainbiken, Trailrunnen & Hiken. Net waar jij zin in hebt. Je kunt het zo zwaar maken als je zelf wilt, of niet. Mountainbiken mét instructeur. Neem je eigen mountainbike mee of we huren er eentje voor je. Tijdens het hiken ervaar je de mooiste routes met leuke lunch-/koffieadresjes. Trailrunnen? De trainer laat ons de Geuldaltrail beleven.  

hurpesch hoeve

We verblijven in de hoeve van Cecile en Bart, die de Randstad verruild hebben voor een heerlijk buitenleven in Zuid-Limburg. Het is een super sfeervolle accommodatie, met lekkere banken, houtkachels, lange tafels, een sauna, hottub & buitendouche en pizzaoven in de tuin. Dit is echt relaxed terugkomen na een hele dag buiten zijn!

Eten & drinken I cecile kookt

Cecile heeft met succes haar eigen huiskamerrestaurant gehad en kookt voor ons dit weekend. Zij maakt alles zelf en lekker vers. We hoeven alleen maar aan te schuiven voor ontbijt en diner. Onderweg stoppen we bij de leukste Limburgse lunch- en koffietentjes

Groep

Groepssamenstelling: 16 sportieve dames die van buitenzijn en gezelligheid houden en zin hebben in dit relaxte herfstige outdoorweekend!

Prijs: € 489,--

Inclusief:

Exclusief:

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.