Dutch Outdoors logo wit

OUT IN THE BOX

Buitenbelevenissen door heel Nederland in een (digitale) box. Vitaal, origineel en puur natuur. Ideaal om te geven aan medewerkers of relaties. 

Van start tot finish compleet verzorgd. In te zetten voor pure ontspanning, persoonlijke ontwikkeling, teambuilding en heisessies. Met unieke upgrades volledig in stijl van jouw organisatie. 

Let’s go outside!

in the box

v.a. 34,95 per persoon (ex. btw)
  • ROUTE OP MAAT
  • KOFFIE TO GO + LOKAAL LEKKERS
  • 5 - 10 - 15
  • FINISH PRESENTJE UIT DE REGIO
  • HIGHLIGHTS + BELEVENISCHALLENGES
  • BIJDRAGE AAN DE NATUUR
  • TOEGANG TOT NAVIGATIE APP

VARIANTEN

Dutch Outdoors kado
HIKE for you

Just walk! Alles is geregeld. Navigatie aan, koffie in de hand en genieten van de natuur. Tank zuurstof en vitamine D en keer vol energie weer terug. Tijdens de wandeling word je getriggerd met verrassende vragen. Deze wandeling is samen of alleen te doen.

Dutch Outdoors Hike
HIKE & GROW

Al wandelend aan de slag met persoonlijke ontwikkeling. Tijdens deze hike geef je medewerkers alle tijd en ruimte om aan eigen doelstellingen te werken. En route ontvangen zij richting, nadenkvragen en concrete tips van ontwikkelexpert Raymond de Looze.

Dutch Outdoors Hiken
HIKE & Connect

Al lopend ontstaat ruimte voor totaal andere gesprekken. Ideaal en uniek om collega's of klanten beter te leren kennen. Tijdens de route worden komen verschillende vragen aan bod om het gesprek op een leuke manier op gang te brengen. Verfrissend en ook nog eens goed voor de business.

Hei Hike
Hei hike

Letterlijk een strategiedag op de hei. Denk of werk in kleine groepjes al wandelend aan een centraal thema. Via audio en beeld wordt de creativiteit geprikkeld. Van te voren bepalen we samen het centrale thema en laten we directie & collega's aan het woord. Inspiratie en succes gegarandeerd.

UPGRADES

IN EIGEN STIJL

De route volledig op maat, op de door jullie gewenste locatie en met highlights toegevoegd aan de route en/of een landingspagina in eigen bedrijfsstijl. 

AUDIO

Maak de route af met op maat gemaakte audio toevoegingen. Denk aan een woordje vanuit de directie, de company elevatorpitch of verhalen ter inspiratie. 

BOTTLE TO GO

Laat je medewerkers en relaties starten met een warme drank in een bottle in jullie stijl. We zorgen voor stijlvolle en duurzame flessen voor onderweg. 

OUT IN THE BOX

Verras je medewerkers en relaties met de box 'old school' fysiek in handen. Helemaal klaar voor de start, de voorpret is het halve werk. 

GEAR

Upgrade met duurzaam outdoor gear; shirt, jas of vest. Subtiel met bedrijfslogo, zodat deze in de toekomst ook met liefde en trots gedragen wordt. 

AMbassadeurs

Dutch_Outdoors_ambassadeur

Martine Lanser

GLOBAL HR DIRECTOR FINANCE AKZO NOBEL

“AkzoNobel wil medewerkers bewust laten nadenken over hoe ze tot hun pensioen gezond en gemotiveerd aan het werk kunnen blijven. Plezier in je werk, flexibiliteit, productiviteit en een goede balans tussen werk en privé zijn dan ook noodzakelijk om gemotiveerd en optimaal inzetbaar te blijven.”

Mmousse

"In deze Corona tijden zochten we naar iets verrassends om aan onze collega's kado te doen. Anders en waarbij we ook nog lokale ondernemingen supporten. Toen kwamen we bij de Out in the Box van Dutch Outdoors uit. De medewerkers zijn massaal buiten op pad en de reacties zijn positief!"

No Such Ventures

"Out in the Box - het ideale relatiegeschenk voor mede-investeerders. Geen fles wijn maar een buiten belevenis. En we gebruiken het ook voor onze bila's met de collega's. Even wat anders."

partners

Blog

Wandelen Oostvaardersplassen Flevoland

Wandelen in Flevoland bij de Oostvaardersplassen

Wandelen in één van de nieuwste natuurgebieden van Nederland – De nieuwe wildernis! Waan je …

Lees verder
Paddestoelen Kaapse Bossen

Wat je móet weten als je gaat wandelen in de Kaapse Bossen

Wij zijn verliefd op de De Kaapse Bossen omdat het zo veelzijdig is. Met de …

Lees verder
Out in the box

Wandelen in het oudste Natuurmonument van Noord-Brabant – Omgeving Oisterwijk & Kampina

Rondom Oisterwijk is het geweldig wandelen. Het gebied heet niet voor niets de parel van …

Lees verder
Oranjezon Zeeland Dutch Outdoors

Wandelen op Koninklijk terrein in Zeeland – Oranjezon

Wij zijn gek op Zeeland. Wanneer je wandelt in Oranjezon heb je echt het gevoel …

Lees verder
siska-vrijburg-AjyF1e_AGmc-unsplash

Wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen – De kraan van Amsterdam

De Amsterdamse waterleidingduinen; perfect voor een wandeling met de familie, collega’s of alleen. Met zo’n …

Lees verder
Outside

Geschenken verbeteren relaties met medewerkers en klanten aantoonbaar

Geschenken verbeteren relaties met medewerkers en klanten aantoonbaar Marketingbudget voor relatiegeschenken is goed besteed Uit …

Lees verder