Dutch Outdoors logo wit

OUT IN THE BOX

Buitenbelevenissen door heel Nederland een (digitale) box. Vitaal, origineel en puur natuur. Ideaal om te geven aan medewerkers of relaties. 

Van start tot finish compleet verzorgd. In te zetten voor pure ontspanning, persoonlijke ontwikkeling, teambuilding en heisessies. Met unieke upgrades volledig in stijl van jouw organisatie. 

Let’s go outside!

in the box

49,95 per persoon
  • ROUTE OP MAAT
  • KOFFIE TO GO + LOKAAL LEKKERS
  • 10 - 15 - 20 - 25 KM
  • LUNCH
  • FINISH KADO UIT DE REGIO
  • HIGHLIGHTS + BELEVENISCHALLENGES
  • BIJDRAGE AAN DE NATUUR
  • TOEGANG TOT NAVIGATIE APP

VARIANTEN

Dutch Outdoors Hike for You
HIKE for you

Just walk! Alles is voor je geregeld. Navigatie aan, koffie in de hand en genieten van de natuur. Tank zuurstof en vitamine D en keer vol energie weer terug. Samen of alleen, waar je zin in hebt.

Dutch Outdoors Hike
HIKE & GROW

Haal al wandelend meer uit jouw ontwikkeling. Tijdens deze hike alle tijd en ruimte om aan jouw eigen doelstellingen te werken. Je ontvangt op de route richting, nadenkvragen en tips van experts.

Dutch Outdoors Hiken
HIKE & Connect

Al lopend ontstaat ruimte voor totaal andere gesprekken. Ideaal en uniek om collega's of klanten beter te leren kennen. Verfrissend en ook nog eens goed voor de business.

Hei Hike
Hei hike

Letterlijk een strategiedag op de hei. Denk of werk in kleine groepjes al wandelend aan een centraal thema. Via audio en beeld wordt de creativiteit geprikkeld, inspiratie en succes gegarandeerd.

UPGRADES

IN EIGEN STIJL

De route volledig op maat, op de door jullie gewenste locatie en met highlights toegevoegd aan de route in jullie stijl en met de door jullie gewenste content. 

AUDIO

Maak de route af met op maat gemaakte audio toevoegingen. Denk aan een woordje vanuit de directie of de pitch die je op verjaardagen vertelt. 

BOTTLE TO GO

Laat jullie medewerkers en relaties starten met een warme drank in een bottle in jullie stijl. We zorgen voor stijlvolle en duurzame flessen voor onderweg. 

OUT IN THE BOX

Verras jullie medewerkers en relaties met een box  thuisgestuurd met de bottle to go en gear. Helemaal klaar voor de start. De voorpret is het halve werk. 

GEAR

Zorg voor een upgrade met een mooi, trendy en fijn jack voor onderweg. Subtiel in jullie stijl zodat deze in de toekomst ook met liefde en trots gedragen wordt. 

Beeld Dutch Outdoors

Martine Lanser

GLOBAL HR DIRECTOR FINANCE AKZO NOBEL

“AkzoNobel wil medewerkers bewust laten nadenken over hoe ze tot hun pensioen gezond en gemotiveerd aan het werk kunnen blijven. Plezier in je werk, flexibiliteit, productiviteit en een goede balans tussen werk en privé zijn dan ook noodzakelijk om gemotiveerd en optimaal inzetbaar te blijven.”

Tim Knol

Tim Knol

Singer-song writer en fervent wandelaar

“Het effect van wandelen op je lichaam is echt rete-interessant”, vertelt hij. “Ik ben echt van wandelen gaan houden. Naast dat ik geniet van de mooie natuur, vind ik al wandelend rust en inspiratie.”

Company Z

"In deze Corona tijden zochten we naar mogelijkheden om onze collega's kado te doen, passend binnen ons vitaliteitsbeleid, buiten en waarbij we ook nog lokale ondernemingen supporten. Toen kwamen we bij de Out in the Box van Dutch Outdoors uit. De medewerkers zijn massaal buiten op pad en de reacties zijn positief!"

IT BEDRIJF

"Out in the Box - het ideale relatiegeschenk. Geen fles wijn maar een buiten belevenis. Onze accountmanagers gaan nu samen met onze relaties buiten op pad."

partners

Blog

Outside

Out in the box blog post

Binnenkort meer! Out in the Box – een origineel en vitaal geschenk voor medewerkers en …

Lees verder