HIKE & CONNECT - ENJOY YOUR HIKE TODAY

Ready? Let’s go!

START met lopen - tot over 15/20 minuten

Dutch Outdoors

CHALLENGE 1 | Hier zijn we

Lekker warmgelopen en bijgekletst? We zijn benieuwd: is een van jullie wel eens in dit wandelgebied geweest? Of hebben jullie er al over gehoord? 

Wat is tot nu toe je leukste wandelervaring? En in hoeverre zegt dat iets over jouw persoon? 

Welke wandelingen staan nog op je lijstje om te gaan doen? Misschien inspireer je elkaar wel!

Out in the Box

CHALLENGE 2 | Back in the days

Tijd voor extra verdieping om elkaar op een andere manier te leren kennen. Deze vragen kunnen je hierbij helpen.

Wat is je vroegste herinnering waar je met een grote glimlach aan terugdenkt?  

Wat wilde je vroeger later worden? Waarom ben je dat wel of niet geworden? Heb je nog ambities of dromen in die richting?

Wat is je favoriete vakantiebestemming en waarom? Waar zou je echt heel graag nog eens heen willen?

Welke dromen wil je binnen nu en 5 jaar willen waarmaken?

Dutch Outdoors Hike

CHALLENGE 3 | een vriendelijke vraaG

Misschien kennen jullie elkaar al jaren, misschien hebben jullie elkaar pas 3 keer (online) ontmoet; het mooie is dat het niet uitmaakt hoe lang en goed je elkaar kent, je hebt op zijn minst een indruk achtergelaten. Het is interessant daar even bij stil te staan. Weet jij nog wat je voor het eerst dacht toen je de ander zag? Hoe kwam hij/zij op je over? En wat bleef er van dat beeld over toen je hem/haar beter leerde kennen?

Inmiddels ken je elkaar misschien een stuk beter, is er een bepaalde eigenschap van de ander die je zeer kan waarderen en/of bewondering voor hebt? Waarom?

 

Dutch Outdoors Sportieve Gangmakers

CHALLENGE 4 | music baby

Je hebt vast wel eens ervaren dat een muzieknummer je helemaal terug kan brengen naar een speciale tijd, gelegenheid of locatie. Kunnen jullie elkaar een nummer laten horen die een speciale betekenis voor je heeft? Waarom? Zet het nummer eens op (via youtube of spotify) en laat je mee terugvoeren in de tijd. 

Bijvoorbeeld: een nummer waarop je vroeger veel hebt gedanst, het openingsnummer van je bruiloft, het nummer dat op 1 stond toen je verliefd werd, het nummer dat altijd op standje 10 staat in de auto op weg naar vakantie …

Dutch Outdoors Lunch

lunch

Jullie zijn nu in de buurt van de lunchlocatie. Plof lekker neer en geef bij je bestelling aan dat je via de Out in the Box van Dutch Outdoors bent gekomen en via welk bedrijf je de box gekregen hebt. Gebruik beide de per mail verkregen QR-code.

Tijdens deze lunch geen verdere challenges; geniet gewoon lekker van elkaars gezelschap. Mochten jullie het leuk vinden om wat meer over het wandelgebied waar je nu bent te weten te komen , lees dan onze blog hierover (link). Leuk om te weten voor het tweede deel van je wandeling misschien! 

Micro fotografie Dutch Outdoors

CHALLENGE 5 | ADVIES

Een frisse blik van iemand anders kan vaak heel verhelderend werken. Maar we maken daar in het dagelijks leven eigenlijk te weinig gebruik van. Benut dit moment daarom eens om de ander advies te vragen! En dan niet in de categorie zakelijk, maar van mens tot mens. Bijvoorbeeld: heb jij ambities of wensen op je lijstje die je eigenlijk al tijden –en zonder goede reden- uit stelt? Of worstel je al weken met een dilemma en denk je inmiddels in kringetjes? Of kan je wel perspectief gebruiken bij die ene uitdaging?

Wat adviseert de ander?

Dutch Outdoors Bloesem tocht

CHALLENGE 6 | food for thought

Na hopelijk een mooie tocht vol natuur prikkels en goede gesprekken, prikkelen we nu graag jullie smaakpapillen. Kan je aan elkaar uitleggen welk gerecht of recept je eigenlijk weer heel graag eens zou maken of eten? Waar je eigenlijk dol op bent, maar te weinig eet? En weet je ook waarom? Gewoon omdat het zo lekker is, of omdat je oma dat zo perfect kon bereiden. Of doet het je denken aan die ene vakantie?

Maak meteen een afspraak met jezelf (of met elkaar!) om dat binnenkort weer eens op te tafel te zetten of te regelen! Iets om vast naar uit te kijken…

Outside wandelen

BEDANKT EN TOT ZIENS!

Hopelijk hebben jullie genoten van een bijzondere wandeling. Wandel nog even binnen bij het restaurant op de startlocatie en haal jullie verdiende finish kado op. Hou dit gevoel vast!

Blijven wandelen met Komoot?
Dat kan, vanaf nu kun je de Komoot gewoon blijven gebruiken voor jouw eigen buitensport avonturen. Wil je op de hoogte blijven van verdere Out in the Box inspiratie en/of extra tips ontvangen over het gebruik van Komoot? Vul dan jouw e-mail adres in. 

Ervaringen delen?
We zijn heel benieuwd wat je ervan vond! Tips en feedback horen wij graag via team@outinthebox.nl. 
En tag ons vooral in je ervaringen en leuke foto’s via instagram: @outinthebox.nl