Dutch Outdoors TICKET

ENJOY YOUR HIKE

Enjoy Some You-Time

We hebben een prachtige route voor jullie op maat gemaakt in de app Komoot. Hier vind je alle informatie voor een heerlijk moment buiten, helemaal voor jezelf en verzorgd. Het enige wat je hoeft te doen is schoenen aan en gaan. 

Ga vooral lekker genieten!

Hartelijke groet,

NAAM
Namens directie ABN AMRO

out in the box2
Dutch Outdoors Hiken

NAVIGATIE APP

Stappen voor installatie app en route KOMOOTAPP

1. Maak een account aan bij Komoot.nl
2. Ga daarna naar komoot.nl/g en voer de code ABNAMROHIKE in.
3. Ontgrendel Regio Pakket Zuid-Nederland
4. Open …..route
5. Als je jouw hike gaat maken, ga je naar de Komoot app: tours gepland (je kunt op de dag zelf nog beslissen of je 10, 15, 20 of 25 km wilt lopen)
7. Navigatie starten
8. Bij de blauw button bediening kun je kiezen of je wel of geen spraak wilt.

GOOD TO KNOW

De route is voornamelijk onverhard. De ervaring leert dat je ongeveer 4,5 kilometer per uur wandelt op dit terrein.

Batterij telefoon – zorg ervoor dat je telefoon goed is opgeladen en neem indien mogelijk een powerbank mee. Zet de route offline op jouw telefoon en wissel met jouw duopartner de navigatie af. Heb je een telefoonkoort dan is dat handig.

Het adres van de start- en finishlocatie staat in de gekozen route. Hier kun je parkeren en staat een warme drank met wat lekkers voor je klaar. Just park & walk!

Onderweg, net over de helft, trakteren we jullie op een heerlijke verse lunch op een verrassende plek. Ook deze kom je vanzelf tegen wanneer je de route volgt. Gebruik hiervoor de QR code van jouw ticket.

Outside

PRAKTISCH

We hebben alles conform de Covid-regels georganiseerd. Graag willen wij jullie verzoeken je aan de 1,5 meter afstand en maximaal 2 personen groepsgrootte te houden. Hieronder vind je ons Covid-protocol.

WEERSOMSTANDIGHEDEN

Hiken doen we buiten. Het weer hebben we helaas niet in de hand. Mocht het regenen neem voldoende warme kleding mee en zorg voor comfortabele en bij voorkeur waterdichte schoenen.

 

LET's GO OUTSIDE

"Zodra je een bos inloopt, verdwijnt per strekkende meter iets van de spanning die je met je meedraagt."
Twan Huys
TWAN HUYS