welkom!

Even lekker weg en helemaal opgaan in het moment. Je puur bezighouden met het maken van de bochten, het volgen van de route en genieten van de uitzichten. Dat voldane gevoel na een hele dag buiten actief geweest te zijn en dan dat welverdiende terrasje. Daar doen we het voor!

Janine

Dutch Outdoors

Actieve outdoor trips voor dames zoals jij. Net wat luxer, op een fijne, gezellige locatie met crispy sheets, goede koffie, lekker eten en drinken. Bij deze unieke trips staat de combinatie van sportiviteit & gezelligheid voorop, met trendy locaties, in de natuur en het welverdiende drankje achteraf. En dit keer hoef jij zelf even niets te regelen! 

het verhaal achter

Dutch Outdoors is opgericht door Janine Vermeulen, voormalig jurist en topsporter (roeien) en moeder van Guus en Juul.
“Ik hou van actieve weekendjes weg, lekker fysiek en veel buiten zijn,  lachen en uiteraard met goed eten & drinken. Maar zulke trips met gelijkgestemden zijn zeldzaam. Vind maar iets wat niet te fanatiek, maar wel sfeervol en goed geregeld is.
Daarom Dutch Outdoors!”

Logo dutch outdoors
Dutch Outdoors community

De D en de O in het icoon vormen 2 schakels die in elkaar gehaakt zijn. Samen sterk, als een team. Het staat voor verbinding en voor kracht. We helpen en inspireren elkaar en relativeren waar nodig. Je bent zo sterk als de zwakste schakel, zeggen ze wel eens. Wij kennen geen zwakste schakel. Iedereen kan meedoen. Je bepaalt zelf wat jij er uit wilt halen. 

De schakels zijn een symbool die op vele sporten van toepassing zijn. Een ketting in de fiets of een klimhaak. Een ketting die onverwoestbaar is en die we zo lang maken als wij zelf willen. Iedereen kan aanhaken. Dutch Outdoors – een sterke community van sporty ladies!