Over Dutch Outdoors

Actieve outdoor trips voor dames zoals jij. Net wat luxer, op een fijne, gezellige locatie met goede koffie, lekker eten en drinken. Bij deze unieke trips staat de combinatie van sportiviteit & gezelligheid voorop, met trendy locaties, in de natuur en het welverdiende drankje achteraf. En dit keer hoef jij zelf even niets te regelen! 

Dutch Outdoors Hiken Janine

Janine Vermeulen

Oprichter Dutch Outdoors

Meet Janine: voormalig jurist en topsporter (roeien) en moeder van Guus en Juul. "Het ondernemersschap lonkte al jaren, vorig jaar was eindelijk het moment om de sprong te wagen. Met alle opgedane ervaringen bij ABN AMRO, NOC*NSF en Triodos. Het is hard werken, maar wat een rijkdom om eigen tijd en richting te kunnen bepalen! Hoe ik bij Dutch Outdoors ben gekomen? Ik hou van actie in de buitenlucht, een fysieke challenge, veel buiten zijn en goed eten & drinken. Het bleek een uitdaging te zijn om iets te vinden wat wel sportief is maar ook weer niet te, en ook nog sfeervol en goed geregeld is. Dutch Outdoors richt zich op de niche: actieve women-only reizen. Volledig afgestemd op de behoeften van vrouwen met drukke levens. 1 tot max. 5 dagen weg binnen Europa. Het liefst zo duurzaam mogelijk, waarbij alles helemaal tot in de puntjes geregeld is, zonder dat je zelf uren hoeft te zoeken. Zelfs in 2020, met de vele beperkingen in de reisbranche, blijkt het concept van actieve women-only reizen aan te slaan. Onze droom is een community voor en door sportieve dames".

LOGO Dutch Outdoors
Dutch Outdoors community

De D en de O in het icoon vormen 2 schakels die in elkaar gehaakt zijn. Samen sterk, als een team. Het staat voor verbinding en voor kracht. We helpen en inspireren elkaar en relativeren waar nodig. Je bent zo sterk als de zwakste schakel, zeggen ze wel eens. Wij kennen geen zwakste schakel. Iedereen kan meedoen. Je bepaalt zelf wat jij er voor jezelf uit wilt halen. 

De schakels zijn een symbool die op vele sporten van toepassing zijn. Een ketting in de fiets of een klimhaak. Een ketting die onverwoestbaar is en die we zo lang maken als wij zelf willen. Iedereen kan aanhaken.
Dutch Outdoors – een sterke community van sporty ladies!

Dutch Outdoors MTB

Manon Nieuwenhuizen

MTB Instructeur

Meet Manon: van KLM Cabin Crew Trainer naar Dutch Outdoors MTB Instructeur! Manon woont met haar man en 4 zoons aan de mountainbiketrails in Zeist. Die kent ze dus op haar duimpje. Crossen door de bossen is Manon op het lijf geschreven en zij deelt graag al haar tips & tricks met jou. Vol door die bochten! Je kunt een priveles boeken via het desktopicoontje.

Dutch Outdoors Linda Dijkman

Linda Dijkman

Vrouwelijke alleskenner fietsen

Meet Linda: fietsfanaat, social worker, brandambassador én alleskenner van fietsen omdat zij elke zaterdag fietsen verkoopt bij Stouwdam Bike Store! Daarom organiseren we samen de Fix Your Bike parties. Linda begeleidt het wielrenweekend in Limburg, gaat mee mountainbiken in Oostenrijk en laat ons de mooiste plekken zien tijdens het Bikepackweekend!

Dutch Outdoors Weissensee

Melanique Spitzen

Schaatsfanaat & eventmanager

Meet Melanique: enthousiaste en gedreven sportieveling. Melanique schaatste zelf maar liefst 3x de alternatieve Elfstedentocht en heeft het schaatsvirus volledig te pakken. Zij neemt ons volgend jaar mee naar de Weissensee. Ook zorgt Melanique ervoor dat onze sportieve breaks op rolletjes verlopen. Melanique woont samen met haar vriend, 3 zoons en hond Guus in Zeist.

Dutch Outdoors Nynke Cuperus

Nynke Cuperus

Journalist & OutdoorBlogger

Meet Nynke: redacteur en verslaggever bij o.a. Omroep Brabant en Rijnmond. Brandambassador (Polare & OneFit) én model voor Rogelli. En sinds kort heeft Nynke haar eigen platform Girlslovetobeoutside.nl om andere 'girls' te inspireren met reizen, buitensporten en ontdekken van mooie plekken. Nynke verzorgt de merkactivatie rond de events van Dutch Outdoors en content- en videoproductie.