Over Dutch Outdoors

Actieve outdoor trips met bourgondische touch. Net wat luxer, op een fijne, gezellige locatie met goede koffie, lekker eten en drinken. Bij deze unieke trips staat de combinatie van sportiviteit & gezelligheid voorop, met trendy locaties, in de natuur en het welverdiende drankje achteraf. En dit keer hoef jij zelf even niets te regelen! 

Dutch Outdoors is opgericht door Janine Vermeulen. Hoe zij bij Dutch Outdoors is gekomen? “Ik hou van actie in de buitenlucht, een fysieke challenge, veel buiten zijn  en goed eten & drinken. Het bleek een uitdaging te zijn om iets te vinden wat wel sportief is maar ook weer niet te, en ook nog sfeervol en goed geregeld is.” Dutch Outdoors richt zich daarom op de niche: actieve breaks met bourgondische touch. Volledig afgestemd op de behoeften van vrouwen (en binnenkort ook mannen) met drukke levens. 1 tot max. 5 dagen weg binnen Europa. Het liefst zo duurzaam mogelijk, waarbij alles helemaal tot in de puntjes geregeld is, zonder dat je zelf uren hoeft te zoeken. Zelfs met de vele beperkingen in de reisbranche, blijkt dit concept aan te slaan. Daarom bouwen we verder! 

 

LOGO Dutch Outdoors
Dutch Outdoors community

De D en de O in het icoon vormen 2 schakels die in elkaar gehaakt zijn. Samen sterk, als een team. Het staat voor verbinding en voor kracht. We helpen en inspireren elkaar en relativeren waar nodig. Je bent zo sterk als de zwakste schakel, zeggen ze wel eens. Wij kennen geen zwakste schakel. Iedereen kan meedoen. Je bepaalt zelf wat jij er voor jezelf uit wilt halen. 

De schakels zijn een symbool die op vele sporten van toepassing zijn. Een ketting in de fiets of een klimhaak. Een ketting die onverwoestbaar is en die we zo lang maken als wij zelf willen. Iedereen kan aanhaken.
Dutch Outdoors – een sterke sportieve community!