priveles mountainbiken

Crossen door de bossen

Ga lekker mee mountainbiken over de geweldige trails in Zeist. Nog nooit gedaan? Mooi! Dan is het nu jouw kans om het laagdrempelig te ervaren. Alleen of samen met vriendinnen.

Heb je al wat ervaring? Dan kun je verder werken aan jouw technische skills. Daarna knal je met nog meer vertrouwen over de trails! Een heerlijk moment om jouw hoofd te legen en toch nog even samen iets leuks te doen.
Check snel de beschikbare data. 

Recensie Mountainbiken

"Na zomaar zonder enige kennis begonnen te zijn met mtb'en was het echt super fijn om dat meer te leren over wat ik aan het doen was. Ik voel mij zekerder op de fiets en met de tips & tricks van Janine boek ik direct vooruitgang. Heel rewarding dus om deze clinic te volgen! Leuke bijkomstigheid was dat ik ineens allemaal feitjes wist die mijn fanatiek fietsende vriend niet kende!"

Lot

Recensie Mountainbiken

"Heerlijk die mountainbike trainingen op de woensdagochtend. Dit is voor mij echt even een break in de week. Anders kruip ik toch weer achter mijn laptop en nu ben ik er gewoon niet. Frisse boslucht opsnuiven, leuke groep dames, volledig opgaan in het moment en daarna weer energie voor de rest van de week!"

Akke

Recensie Mountainbiken

"Het was leuk zondag! We hebben zoveel bijgeleerd dat we bij de track die we daarna deden veel meer mensen inhaalden dan we gewend waren!"

Anne

extra informatie

prijs en direct boeken

Dutch Outdoors MTB

Janine Vermeulen

MTB Instructeur

Na de lessen van Janine ga je (weer) vol vertrouwen de trails op. Lekker dansen op die pedalen en in de flow komen. Je gaat het mountainbiken zo leuk vinden!

Dutch Outdoors MTB

Manon Nieuwenhuizen

MTB Instructeur

Manon kent de trails in Zeist door en door. Crossen is Manon op het lijf geschreven en zij deelt graag al haar tips & tricks met jou. Vol door die bochten!