TRAILRUNNEN OP DE VELUWE

IETS NIEUWS!

We gaan trailrunnen! Een geweldige manier om heerlijk door de bossen te rennen. Samen met Melanie, onze trailrun bikkel, gaan we op zondag 7 november de Veluwe op! Melanie heeft haar favoriete route voor ons uitgezet.

Word je ook enthousiast van deze gezellige, sportieve dag samen in de natuur? Schrijf je dan nu in voor deze leuke uitdaging!

Datum Beschikbaarheid
zondag 7 november nog 12 plekken!

We gaan trailrunnen: dwars door de natuur hardlopen met als doel heuvels, boomwortels, modderigre paadjes en andere natuurlijke hindernissen te trotseren.  Melanie neemt je mee op haar favoriete route. De route loopt door de prachtige natuur van de Veluwe en door het hoogteverschil (bijna 400 hoogtemeters!) is er veel te zien. De paden zijn afwisselend van grind, tot aarde, tot zand.

Bij trailrunning draait het om de beleving. Door je minder op die snelheid te focussen en meer op de omgeving, is het zelfs een ontspannende bezigheid. Het is belangrijk om met meer aandacht te lopen en bezig te zijn met iedere stap die je zet. De onverharde ondergrond is een stuk liever voor je gewrichten dan asfalt. Daarnaast worden je benen en enkels krachtiger door alle kleine klimmetjes op te lopen en train je ook nog eens je core door steeds te moeten stabiliseren op de oneffen ondergrond. Een top work-out dus!

Prijs 47,50- pp

Wat, waar, hoe?

Dutch Outdoors Melanie de Looper Trailrunnen

Melanie de Looper

TRAILSEEKER, MET EEN VOORLIEFDE VOOR HARDLOPENLOPEN IN DE NATUUR

Meet Melanie, buitensportliefhebber die ook van terrasjes houdt. Trailrunnen is echt haar ding, maar we kennen Melanie van onze events op de bike! Zij is te porren voor verschillende sporten, zolang het maar buiten is. Vanuit Amsterdam trekt Melanie er regelmatig op uit om al trailrunnend de uitdagende onverharde paden te zoeken. Bij Dutch Outdoors begeleidt Melanie de breaks waarbij we al rennend off road gaan. En waar plezier en samen genieten van het buiten zijn voorop staan.