veluwe winter hike

AFtrap 2021

We trappen het jaar 2021 af met een gave wandeling over de Veluwe! We lopen 15 of 20 kilometer en lunchen bij een gave plek in het bos. Onderweg worden we getrakteerd op prachtige vergezichten en Veluwse producten. Ga je mee? Weer een heerlijke buitendag om naar uit te kijken!

Deze hike organiseren we samen met Antonette van Avontuurlijke Vrouwen. 

Datum Beschikbaarheid
Zondag 14 februari 20 plaatsen

programma

Prijs: € 49,--

Inclusief: 

Dutch Outdoors Antonette Spaan

Antonette Spaan

Professioneel Avonturier

Antonette; wandelaar, schrijver en wereldreiziger. Vanuit haar tiny house runt zij We12travel.nl, Outdoorsbloggers.nl én De Podcast voor Avontuurlijke Vrouwen. Alles met een focus op outdoor, hiking, micro avontuur en reizen in de natuur. Antonette heeft de Veluwe in haar achtertuin dus kent dit prachtige gebied op haar duimpje en neemt ons mee naar de mooiste plekken!

Dutch Outdoors Hiken Janine

Janine Vermeulen

Vrijheidsmiljonair

Janine: outdoorlover én eigenaar van Dutch Outdoors. Zij creëert sportieve breaks in de buitenlucht, women-only. Samen op avontuur, op de fiets, te voet of op de ski's is, daar wordt iedereen toch blij van!? Na jarenlang op Papendal te hebben vertoefd, is de Veluwe ook voor Janine bekend terrein. Met daarbij leukste koffie- en lunchspots we hebben weer een toffe break voor jullie in petto!