Hoezo herfstblues? Wandel met collega’s de herfst door!

5 praktische tips om samen met collega’s zoveel mogelijk naar buiten te gaan. We geven alvast 1 wandelroute op de Utrechtse Heuvelrug kado. Ga lekker naar buiten, zo komen we samen energiek de herfst door. Slurp zoveel mogelijk vitamine D op. Daglicht is onze vriend, al helemaal nu de dagen steeds korter en donkerder worden. Juist collega’s kunnen elkaar stimuleren uit de stoel te komen en naar buiten te stappen. Het hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Lees hier onze tips om energiek de herfst te beleven en er juist van te genieten. 

Let;s go outside!

Dutch Outdoors erop uit!

ONZE TIPS

TIP 1Plan met elkaar wandelcalls en bespreek met elkaar of het delen van schermen bij deze meeting echt nodig is, of dat het ook anders kan. Open het gesprek hierover. Vaak is het niet perse nodig. Oortjes in of koptelefoon op en loop een blokje om. Toch notities maken onderweg? Zet die in jouw telefoon en werk het direct even uit als je terug bent. 

TIP 2 –  Ga een uur overdag buiten sporten en blok dat in de agenda. Probeer dat te doen voordat je begint zodat je de dag lekker fris en energiek start of ga tijdens de lunch. Zeker als het lukt het ‘s-ochtends te gaan, dan pluk je er de hele dag de vruchten van en hoef je er in de middag ook niet tegen aan te hikken. Vraag elkaar ernaar als je het bij elkaar in de agenda ziet staan. Maak het onderdeel van de bedrijfscultuur. Dat uurtje haal je van zelf weer in.

TIP 3 – Pak voor of na het avondeten nog een rondje in de buurt. Struin door de wijk of over de grachten. Ga de hond uitlaten – juist ook als je er geen hebt. Doe gewoon alsof. We spraken laatst iemand die een hond had gehad en het vooral miste omdat hen dwong naar buiten te gaan. Ze besloten geen nieuwe hond te nemen omdat het niet in hun leven paste, maar besloten wel iedere avond “de hond uit te laten”. 


Buiten heb je hele andere gesprekken

TIP 4 –  Live ontmoetingen? Doe deze buiten en wandelend. Hoezo moet die Bila zittend en binnen? Scheelt ook gedoe met kantoorschema’s en Coronachecks. Spreek af op een inspirerende plek, ga aan de wandel en je hebt ook nog eens hele andere gesprekken. Wij geven je een route kado, parkeer bij het Beauforthuis in Austerlitz, pak een koffie voor onderweg en we hebben een prachtige route over de Utrechtse Heuvelrug voor je klaarstaan. Met Komoot beleef je al jouw buitenavonturen – ga het ervaren. Het is een app waarmee je de mooiste routes en paadjes kunt vinden. Geniet van al het moois om je heen.  

TIP 5 – Geef jouw collega’s een wandelbreak kado. Doe dit samen met het hele team en ga een dag de hei op. We hebben fantastische routes klaar staan en van te voren maken we de challenges voor onderweg op maat passend bij jullie bedrijf en thema’s die spelen, inclusief een introwoordje vanuit de organisatie. Vind hier meer informatie over het Out in the Box geschenk voor medewerkers.  

Dutch outdoors herfstblues

Over Out in the Box – Buitenbelevenissen door heel Nederland in een (digitale) box. Vitaal, origineel en puur natuur. Ideaal om te geven aan medewerkers of relaties. Van start tot finish compleet verzorgd. In te zetten voor pure ontspanning, persoonlijke ontwikkeling, teambuilding en heisessies. Met unieke upgrades volledig in stijl van jouw organisatie. 

Let;s go outside!