Wadlopen

Wadlopen naar schiermonnikoog

Een supergave activiteit die je als Nederlander ooit in je leven gedaan móet hebben. Een wadlooptocht! Samen met onze eigen gids vertrekken we in de nacht vanuit Lauwersoog. Je leest het goed: de eerste uren zullen in het donker zijn en we zullen de zon zien opkomen! In de middag komen we aan op Schiermonnikoog en genieten we van een heerlijk lunch met de beentjes omhoog. Lees hieronder meer. Ben je erbij? 

Datum Beschikbaarheid
Zaterdag 9 oktober VOL

Een volledig verzorgde dag

Wij zijn superenthousiast om nu ook een heuze wadlooptocht aan ons aanbod toe te kunnen voegen! Er staat je een hele bijzondere dag te wachten.

We vertrekken vroeg in de nacht vanuit Lauwersoog, waar onze gids Arie ons staat op te wachten. Arie weet echt álles over het wad en gaat je heel wat nieuws bijbrengen tijdens deze dag! We zullen de hele ochtend aan het wandelen zijn, met zelfs een stuk wandeling dwars over Schiermonnikoog op weg naar de Kwelder. Dit is niet altijd mogelijk, want meestal is dit deel van het eiland dicht; Arie heeft het beste weekend voor deze tocht tijd voor ons gemaakt.

Eenmaal aangekomen op Schier gaan we lekker lunchen bij een knusse strandtent. Onze gehuurde fietsen staan klaar op het eiland om ons hiermee de rest van de middag te verplaatsen.

Om half 5 in de middag nemen we de boot terug naar het vaste land. Wat een dag!

Prijs: € 104,--

Inclusief:

Exclusief: