Over Dutch Outdoors

Dutch Outdoors is hét online reisplatform voor sportieve women-only reizen. Buitensport breaks, volledig afgestemd op de behoeften van like-minded vrouwen tussen de 25-50 jaar.

We zijn in 2019 gestart en we groeien. Uiteraard heeft Covid-19 ook voor ons veel impact. We moeten flexibel & creatief zijn. Toch heeft het concept zich zelfs in deze tijd bewezen. Daarom bouwen we vol vertrouwen verder zodat we in 2021 ready zijn voor de next step. 

Ben jij in voor een uitdaging?

 

werken bij dutch outdoors

Groots denken - groots doen

Wil je werken aan iets wat het verschil maakt? Krijg je er een kick van om net dat stapje extra te zetten? En wil je ook mee investeren (in tijd, energie en misschien zelfs wel als co-founder) in een concept dat bewezen heeft toekomst te hebben? We zijn op weg hét reisplatform voor women-only reizen te worden, met female empowerment, buitensporten en fun als key elementen. Reis je mee?

Samen groeien

We zijn een start-up dus volop ruimte voor eigen initiatief en ideeën. Graag zelfs. Durf jij mee te bouwen en investeren met jouw tijd en energie? En aan de wieg staan van iets groots? Empowerment van vrouwen met sport als middel. We vieren én delen successen. Daring = (Profit) Sharing.

teams & breaks

We zoeken sportieve, positieve aanpakkers met een absolute voorliefde voor sport, organiseren & reizen. We zijn een startup dus dat betekent denken in oplossingen, samen aanpakken en vooral gaan.

Dutch Outdoors is opgericht door Janine Vermeulen, voormalig jurist en topsporter. Met een achtergrond in de in het bedrijfsleven en de sport. 

We zijn nu het vaste team (+/-3) aan het bouwen, met daaromheen een flexibele pool. Een team dat elkaar aanvult én versterkt. Je komt in contact met een geweldige community bestaande uit sportieve sterke vrouwen, je komt op fantastische plekken, buiten en je bent ook nog eens lekker sportief bezig.

We werken vanuit het hart van de sport, in De Weerelt van Sport. Een sportieve hotspot in Utrecht , waar iedereen met een passie voor sport elkaar ontmoet.