OVER DUTCH OUTDOORS

Dutch Outdoors is hét platform voor actieve breaks met bourgondische touch. Naast de breaks gericht op like-minded vrouwen tussen de 25-50 jaar, breiden we nu onze doelgroep uit naar sportieve mannen en het bedrijfsleven.

Zelfs met de vele beperkingen blijkt ons concept aan te slaan en zien we volop kansen. Daarom bouwen we vol vertrouwen verder! 

Ben jij in voor een uitdaging en wil jij ons team versterken?

werken bij dutch outdoors

Groots denken - groots doen
Wil je werken aan iets wat het verschil maakt? Krijg je er een kick van om net dat stapje extra te zetten? En wil je ook mee bouwen aan concept dat bewezen heeft toekomst te hebben? We zijn op weg hét platform voor actieve breaks met bourgondische touch te worden. Waarbij outdoor, fun & good food key elementen zijn. Samen mooie herinneringen maken!
Samen groeien

We zijn een start-up dus volop ruimte voor eigen initiatief en ideeën. Graag zelfs. Durf jij vol energie mee te bouwen en aan de wieg staan van iets groots? Draag actief bij en je krijgt van ons alle ruimte om mee te groeien. 

teams & breaks

We zoeken sportieve, positieve aanpakkers met een voorliefde voor sport, organiseren & reizen. We zijn een startup dus dat betekent denken in oplossingen, samen aanpakken en vooral gaan.

We zijn nu het vaste team van 4 personen aan het bouwen, met daaromheen een flexibele pool. Een team dat elkaar aanvult én versterkt. Je komt in contact met een geweldige community bestaande uit buitensport liefhebbers, je komt op mooie plekken, buiten uiteraard!

We werken vanuit het hart van de sport, in De Weerelt van Sport. Een sportieve hotspot in Utrecht , waar iedereen met een passie voor sport elkaar ontmoet. Met sportfaciliteiten en leuke borrels zodra het weer kan.