Wielrennen Girona

Spaans Toscane

Lekker buiten zijn. In het zonnetje, op één van de mooiste kustroutes van Europa. Koffie onderweg en lunchen bij een baai. Je fietst de hele Coastal Ride of je wordt opgehaald. Terug in het oude centrum van Girona hebben we wel een drankje verdiend, op het terras of in het zwembad! Ga je mee met deze gave fietstrip? 

Datum Beschikbaarheid
7 - 10 oktober LAATSTE PLEK!

Natuur I veelzijdig girona

Girona staat bekend als een geliefde uitvalsbasis voor profrenners. De stad ademt wielrennen met hippe wielerzaken en bikecafés. De natuur is mega veelzijdig. We fietsen door verschillende middeleeuwse stadjes rondom Girona – vandaar Spaans Toscane. Een ander moment fietsen we op een van de mooiste kustwegen van Europa tijdens de Coastal Ride. Of we gaan richting de Pyreneeën, met witte bergtoppen in het vizier. Als je geen zin hebt om te klimmen, fiets je lekker naar het blauwe meer van Banyoles of je pakt een terrasje in de stad.

Accommodatie I bike & pool

Wij verblijven midden in het oude centrum van Girona, naast de universiteit. De highlights, koffie- en wijnbarretjes, winkeltjes zijn allemaal op loopafstand. De trendy studio’s hebben een terras, zwembad, open keuken en een lange eettafel. Ook aan een bikedepot is gedacht, dus je kunt je fiets wegzetten en meteen het zwembad induiken of de stad inlopen!

sportieve challenge I wielrennen

3 dagen fietsen rond het prachtige Girona. Van tevoren geef je aan hoeveel kilometer je wilt fietsen. Wij verdelen de groep, zodat je kunt kiezen bij welke groep en route jij die dag aanhaakt.

Eten & drinken I Tapas & samen koken

Wielrennen en gastronomie. Een fijne combi! We ontbijten buiten aan de lange tafel. Drinken cortado & lunchen bij de mooiste stekjes onderweg. Denk aan middeleeuwse pleintjes of aan baai bij kust. Koken doen we samen met de liefhebbers, terwijl de anderen van de pool genieten. Onze sportieve trip sluiten we af bij dé traditionele tapasbar in de stad.

Met wie?

Groepssamenstelling: 12 sportieve dames, met wielrenervaring, die van buitenzijn en gezelligheid houden. De break gaat door bij voldoende animo. Uiterlijk 3 maanden voor vertrek laten we je weten of er voldoende animo is.

Prijs: € 475,--

Inclusief:

Exclusief:

Mocht je reis onverhoopt niet door kunnen gaan wegens opgelegde beperkingen rondom Covid ontvang je jouw geld retour. 

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

reviews Wielrennen Girona

Trip Girona

"Wat een bijzonder weekend! Met een min-of-meer gelegenheidsformatie van hardwerkende en hardfietsende dames. Het is dus mogelijk om binnen de tijd van een vlucht van 1,5 uur 12 namen aan de juiste persoon te koppelen. We hadden zoveel meer gemeen dan alleen het fietsen. Leuke stad, mooie omgeving, lekker gegeten en gedronken en vooral hard gelachen!"

Iris

Trip Girona

"Dankzij de trip ben ik weer echt goed bezig qua sport en heb ik de spirit te pakken. Ik was zo hard aan het werk. Girona heeft mijn lichaam weer goed wakker geschud. Thanks!"

Sharon