Wijn hike Moezel

Verrassing om de hoek

De Moezel, een fantastisch wijngebied en een waar Riesling paradijs. En je bent er zo! We gaan 3 dagen hiken door deze streek. Waarbij we uiteraard de verschillende wijnen proeven. Veel van de wijndomein liggen op steile hellingen en we lopen over de Geierlay hangbrug dus het wordt echt een stoere hike. De details van deze toffe break volgen. Als je interesse hebt, let us know voor de shortlist!
Datum Beschikbaarheid
9 - 12 september 12
Dutch Outdoors Antonette Spaan

Antonette Spaan

Professioneel Avonturier

Antonette; wandelaar, schrijver en wereldreiziger. Vanuit haar tiny house runt zij We12travel.nl, Outdoorsbloggers.nl én De Podcast voor Avontuurlijke Vrouwen. Alles met een focus op outdoor, hiking, micro avontuur en reizen in de natuur. Antonette heeft voor We12Travel.nl al vaker een hike gemaakt door de Moezelstreek en neemt ons nu mee naar de mooiste plekken!

Dutch Outdoors Hiken Janine

Janine Vermeulen

Vrijheidsmiljonair

Janine: outdoorlover én eigenaar van Dutch Outdoors. Zij creëert sportieve breaks in de buitenlucht, women-only. Samen op avontuur, op de fiets, te voet of op de ski's is, daar wordt iedereen toch blij van? De Moezelstreek is ook nieuw voor haar, maar de Rieslings weet zij goed van elkaar te onderscheiden! Janine heeft een neusje voor de leukste wijndomeinen en overnachtingsstekken dus dit wordt een topbreak!