Wijn hike Moezel

Verrassing om de hoek

De Moezel, een fantastisch wijngebied en een waar Riesling paradijs. En je bent er zo! Deze break is perfect als je van wijn en het buitenleven houdt. 3 dagen hiken door deze streek, waarbij we uiteraard de verschillende wijnen proeven. Veel van de wijndomeinen liggen op steile hellingen en we lopen over de Geierlay hangbrug. Dit is dé periode om deze streek te bezoeken tijdens de wijnfeesten. Liselotte begeleidt deze break met 8-12 like-minded ladies.

Datum Beschikbaarheid
op aanvraag 6-12 personen
september 2022 8-12 personen

sportieve challenge I winehike

Liselotte heeft diverse hikes voor jullie uitgestippeld langs alle highlights van de streek. De Geierlay Brücke, de Moselsteig, de Beilstein Klostertreppe en de Bremm Klettersteig. Je hebt ze straks allemaal gedaan. We wandelen 3 dagen en de hikes zijn gemiddeld 4 – 5 uur per dag. De routes zijn flexibel dus er kan altijd een lusje minder of meer gemaakt worden. 

Accommodatie I sprookjesachtig

We verblijven high season in het Middeleeuwse stadje Beilstein! Ook wel het Doornroosje van de Moezel genoemd. Beilstein wordt vanwege haar romantische karakter veel als filmdecor gebruikt.  

We overnachten met de groep verdeeld over  3 verschillende hotels (in 2- of 1-persoonskamers), gerund door 1 familie en allemaal aan het dorpspleintje en dichtbij de Moezel. We ontbijten en dineren gezamenlijk. 

Eten & drinken I riesling en meer

Uiteraard proeven we de wijn uit deze prachtige streek. We vallen met onze neus in de boter tijdens de wijnfeesten in Ediger Eller. Iedere avond hebben we leuke verschillende plekjes geregeld voor het diner.  

Natuur I langs de moezel

De Moezelstreek is een prachtige groene regio. Je vindt er de ene wijngaard na de andere, tientallen sprookjesachtige kastelen, middeleeuwse dorpjes en mooie wandelroutes. Beilstein is de perfecte uitvalsbasis voor de verschillende hikes. De begroeide balkonnetjes en kronkelende straten met hoogteverschillen maken het middeleeuwse karakter compleet.

Groep

Groepssamenstelling: 8-12 dames, die van buitenzijn én gezelligheid houden.

Dutch Outdoors Liselot

Liselotte Dekkers

Reislustige Bourgondiër

Meet Liselotte! Zij neemt jullie mee naar deze prachtige & gezellige streek. Als ondernemende hike-fanaat die ook van lekker eten & drinken houdt, is de trip haar op het lijf geschreven. Liselotte heeft alles tot in de puntjes geregeld met prachtige routes. Liselotte werkt in de financiële sector en woont in het mooie Amsterdamse.

Prijs: €599,--

Inclusief:

Exclusief:

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.