Wadlopen

Winter wadlopen

Ga mee op avontuur op het Wad! Wadlopen in de winter is extra bijzonder. Samen met onze eigen gids vertrekken we in de vroege ochtend vanuit Lauwersoog. Met wetsuits aan tegen het koude water starten we deze flinke tocht. Dit wordt gaaf!

De eerste meters lopen we met zonsopgang. Af en toe  pauze op een droger stuk terwijl Arie de gids ons alles vertelt over het Wad. Het is een avontuurlijke tocht voor stoere vrouwen en mannen. 

Datum
zaterdag 12 maart 2022

Een volledig verzorgde Dag

We gaan wadlopen in de winter!

Dit is een stoere tocht. We vertrekken in de vroege (!) ochtend vanuit Lauwersoog, waar onze gids Arie ons staat op te wachten. Arie weet echt álles over het wad en gaat je heel wat nieuws bijbrengen tijdens deze hike! Onderschat deze tocht niet, hij is behoorlijk pittig. We wandelen uren lang, af en toe wel tot onze navel door het water, of met onze benen in het slik. Wandelervaring en een (boven-) gemiddelde goede conditie is een must!

Eenmaal aangekomen op Schier is er tijd om je weer op te frissen en op te warmen. Via de afspoelplaats, gaan we naar de kampeerboerderij waar we kunnen douchen en een Hollandse lunch nuttigen. Hier staan de gehuurde fietsen klaar om het eiland verder te verkennen.  

Gezamenlijk nemen we in het einde van de middag de boot terug naar het vaste land. Geniet nog even van het prachtige uitzicht en spot de zeehonden!

Recensie Wadlopen

"Wadlopen is een echt avontuur. Pittige tocht maar toegankelijk voor de doorzetter. Het Wad is een buitengewoon bijzondere plek met een hele diverse natuur. Erg leuk om het met een groep te doen. Volgende keer zeker weer!"

Karina

Recensie Wadlopen

"Super leuke wadloop, goed georganiseerd en fijn gedoseerd."

Pien

Recensie Wadlopen

"Een hele bijzondere ervaring! Een leuke gids die stilstond bij allerlei bijzondere aspecten van het wad. Ik heb heel wat geleerd én ook wel afgezien. Ik zou graag nog een keer meedoen in een ander seizoen!"

Sarah

Prijs: € 104,-

Inclusief:

Exclusief: