Het succes van women-only reizen

Avontuurlijke trips met een groep dames to empower, connect & inspire. Het concept van women-only reizen bestaat al jaren in Australië, Canada, de US en UK al jaren en is booming. Dutch Outdoors – The Women’s Adventure Company brengt dit bewezen concept nu naar Nederland!

 
 

Women-only reizen nu ook in Nederland booming

Een paar dagen actie in de natuur, verblijf in boutique hotels met goed eten en drinken; de sportieve reizen binnen Europa waarbij alles tot in de puntjes geregeld is, komen tegemoet aan de behoefte van vrouwen om naast een druk leven, tijd aan zichzelf te besteden en een uitdagend sportief doel te stellen.

Patatgeneratie*

Steeds meer vrouwen van de zogenoemde ‘Patatgeneratie’ willen iets unieks doen, zoals hiken in de bergen, trailrunnen en mountainbiken door de bossen, wielrennen in Spanje of langlaufen en schaatsen in Zweden.’ Het liefst met gelijkgestemden en in combinatie met gezelligheid, sfeervolle locaties en fun. Janine Vermeulen, oprichtster van Dutch Outdoors. “Met de trips brengen wij dames die hetzelfde in het leven staan bij elkaar op een sportieve manier. Bij deze unieke trips staat de combinatie van sportiviteit & gezelligheid voorop, met trendy locaties, in de natuur en het welverdiende drankje na een dag in de buitenlucht, waarbij je zelf even helemaal niets hoeft te regelen”.

*Patatgeneratie, geboren tussen 1971-1985, weet nog hoe het was om te bellen vanuit een telefooncel en geld te wisselen voordat de vakantie begon.

 

Dutch Outdoors
Wil je meer achtergrondinformatie? Lees hier meer waarom dames kiezen voor women-only. “Why women are ditching their families to go on holiday with strangers”. 
 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *