Letterlijk samen de hei op

Wat nu weer te verzinnen? De teambuilding sessie is gecanceld en de kerstborrel wordt ook uit de agenda gegumd. Thuiswerken is weer de regel, hoe houden we de swung erin en kunnen we toch wat anders doen samen? We kregen een paar leuke creatieve aanvragen van klanten. Om elkaar toch te zien “live of offline” in een andere setting, en vooral het samengevoel weer te vinden. Lees hier hoe een MT team van een corporate, op afstand, en toch samen een heisessie beleefden. Ze gingen letterlijk de hei op!

Out in the Box

Out_in_the_Box

Hoe Dan?

De aanvraag komt van een MT team die door het hele land wonen. Ze zouden bij elkaar komen, maar nu live helaas afgelast. Om de strategie voor next year te bespreken wordt een online ochtendmeeting ingeschoten, om er verfrissing en een persoonlijke noot aan toe te voegen, ontvangen alle MT-leden als verrassing een Out in the Box thuisgestuurd. 

“Gefeliciteerd! Je bent van harte uitgenodigd voor een heuse heisessie, met de andere teamleden, op afstand.” Een eigen box, met daarin de tools voor een wandeling op max. 30 minuten rijden. Via een op maat gemaakte webpagina, ontvangt iedereen een eigen route in de buurt. Dit bespaart reistijd en is minder belastend. De routes zijn allemaal precies 8 km en eenvoudig te openen. Via spraaknavigatie worden de teamleden door hun eigen natuurgebied geleid


Buiten heb je hele andere gesprekken

Out_in_the_Box_groen

Eenmaal heerlijk in de buitenlucht, mag de bijgevoegde envelop geopend worden. De vragen zijn van te voren besproken met de teamleider. Voor de andere teamleden is het allemaal een grote verrassing. De vragen onderweg sluiten aan bij de teamsessie van eerder die ochtend en gaan in op persoonlijke doelstellingen, de veranderingen binnen de organisatie, waar de energieboosters & lekken zitten. Op de go van de breakleader, mag de volgende kaart geopend worden voor een telefoongesprek met een andere collega.

Na 2 uurtjes in de buitenlucht gaat het team met energieke doelstellingen en een lach op het gezicht naar huis. En dat niet alleen, de nieuw ontdekte route met de toegang tot Komoot blijft actief dus deze wandeling in de buurt kan vaker gewandeld worden en de thermosfles blijft de mooie reminder om regelmatig op pad te gaan. 

Onderweg naar energieke doelstellingen

Ook zo'n heisessie op maat?

Willen jullie ook zo’n volledig verzorgde heisessie op maat? We verzorgen het voor jullie van A tot Z en denken graag met jullie mee om er een waardevolle en verfrissende teambuilding van te maken. 

Met onze ervaring op het gebied van vitaliteit op de werkvloer en de combinatie met unieke buitenbreaks is succes gegarandeerd! 

Over Out in the Box – Buitenbelevenissen door heel Nederland in een (digitale) box. Vitaal, origineel en puur natuur. Ideaal om te geven aan medewerkers of relaties. Van start tot finish compleet verzorgd. In te zetten voor pure ontspanning, persoonlijke ontwikkeling, teambuilding en heisessies. Met unieke upgrades volledig in stijl van jouw organisatie. 

Let;s go outside!